CARNAVAL 2016/2017 - slaponline

 

 

 


 

NIEUWS

 

RADEN MAAR

 

ARCHIEF vanaf 2001/2002

 

Website Kaauw Voetjes (o.a. foto's)

 

SLAP

 

PROGRAMMA

 

 

 

 


 

 

NIEUWS gepubliceerd op slaponline

 

Programma 2016-2017

 

CV Hoogheden

 


 

NIEUWS 2016-2017 op slaponline

 

 

 

Woensdag 1 maart 2017:

 


De dinsdag van carnaval in Lierop staat al sinds jaar en dag in het teken van de bruiloft en het afscheid van de jeugd en de afsluiting van de grote hoogheden.
Gisteren werd het voor het tweede jaar op rij weer een boerenbruiloft. Bertina en Bart hadden, na zowat alle carnavalsactiviteiten meegemaakt te hebben, lang moeten wachten op deze voor hen bijzondere dag. Benieuwd naar wat hen allemaal te wachten stond werden ze gisterenmiddag thuis opgehaald door de Kaauw Voetjes, Koepelbloazers, familie, vrienden, kennissen en buurt. In zaal van Oosterhout werden ze vervolgens met vele toeters, bellen en bezwaren in de onecht verbonden door huwelijksambtenaar Jan van Lieshout jr. Bart en Bertina genoten zichtbaar van 'de plechtigheid' en de receptie waar velen hen kwamen feliciteren. Op deze receptie waren er ook diverse optredens die speciaal voor het bruidspaar in elkaar waten gezet. Zie HIER de foto's van de Kaauw Voetjes.
 Woensdag 1 maart 2017:

 


Afscheid nemen is altijd zwaar, zo ook gisteren toen Sanne en haar jeugdraad vroeg in de avond afscheid moesten nemen van Carnaval 2017. Sanne wilde liever nog een tijdje 'aan' blijven maar aan alles komt een end, ook aan een Prinses die zeer genoten heeft en ook anderen geweldig heeft laten genieten van het jeugdcarnaval in Lierop, een onmisbare afdeling binnen de Kaauw Voetjes, al 45 jaar lang!
Met de jeugdhoogheden en de raad van elf nam ook Frits van Lieshout afscheid van de jeugdcommissie waarin hij zo lang lid van geweest is. Bloemen en mooie woorden waren zijn terechte deel voor zijn inzet.
In de avond vond ook de traditionele afsluiting plaats van Prins Paul en het bruidspaar Bart en Bertina dat nog met hun feest van de middag bezig was. Zij kunnen terugzien op een mooi Carnavalsjaar waarin zij de kar trokken en de Kaauw Voetjes hen graag volgden.
Naast de hoogheden werd ook afscheid genomen van Diony en Peter van den Eijnde, die nu ook bij de Raad van Elf stopt. Ook zagen we bloemen voor de afscheid nemende Monique Wijnen bij de dames van de Raad en Beppie vd Sluijs bij de amusementscommissie. Rick van Vlokhoven stopt als adjudant maar gaat wel verder met de Raad. Wellicht komen boer Bart en Peter Hurkmans ook bij de Raad. Het pak past hen zeker niet slecht! Zie daarvoor de foto's van de Kaauw Voetjes: Afscheid Jeugd en Afsluiting.
 


 

Dinsdag 28 februari 2017:

 

 

Liedjesfestival in Lierop, een garantie voor een gezellige avond. Dat bleek ook gisteren weer toen een volle zaal bij van Oosterhout genoot van een diversiteit aan Lieropse artiesten die hun zang- en acteertalenten toonden. Met dank aan Jacqueline van Gennip en Eric Hesius die weer voor de organisatie zorgden. Presentator van de avond was Boyke Joosten en als jury was deze keer naast Prins Paul gekozen voor de Passiesterren van vorig jaar, Jezus en Maria (Chris van de Ven en Nannerl van Asten).

Ricki und Renee openden de avond omdat ze vorig jaar de publieksprijs hadden gewonnen. Hierna kwamen achtereenvolgens de Tena Ladies, de wanhopige wandelclub, Die andere 0,1%, Kaauwe Kak, M&M, Noch toeten noch bloazen, De Coeckebakkers en de 3 Hoogheden op het podium. Ook Jezus en Maria bezongen tussendoor nog eens als André en Rachel Hazes 'de Liefde'  uit de Passie van vorig jaar.

Opvallend was het optreden van de enige echte Sanders. Pa Gerrit werd afgelopen zondag tijdens de carnavalsmis door pastoor Jan de enige echte Sanders genoemd en dat werd deze avond nog eens bevestigd toen hij als Prins het podium opkwam na een optreden van de hoogheden.

Het publiek kon deze keer via het invullen van hun favoriet bepalen wie de publieksprijs zou winnen. Het werd 'Kaauwe Kak', Arno Verstappen en Britt Verstappen. Arno snapte niet waarom Britt haar vriendjes zo ver ging halen en geen boer uit Lierop koos. Zij kregen de zilveren klomp. Als winnaars van Liedjesfestival 2017 kwamen 'de Coeckebakkers' uit de bus: Tijs van Gastel, Desiree van Lierop en Maartje Hesius. Zij bezongen hun werk bij het pannenkoekhuis en deden dat op een geweldige manier.

Nadat de winnaars hun lied nog eens gezongen hadden kon het feest echt beginnen. Voor Prins Paul duurde de avond net iets te lang, ook een zeldzaamheid!

Zie ook de foto's van Thieu.

 


 

Maandag 27 februari 2017:

 


Na de optocht en het optochtbal op zaterdag was het gisteren weer vroeg dag. Eerst met z'n allen naar de Carnavalsmis, vervolgens naar van Oosterhout voor koffie, broodje en drankje waarna het door SLAP georganiseerde traditionele ophangen van de prinsenfoto door de prins zelf en daarna op kroegentocht, al zijn er niet zoveel kroegen meer in Lierop. Bij 't Pastoorke van Moorsel was er ook gelegenheid om Feyenoord - PSV te kijken en bij van Oosterhout werd het Klen Voetjesbal bezocht en natuurlijk het Jagershuis. Na het eten naar Nirwana voor het Jeugdbal en nog wat 'durzakken' voor velen. Het was weer een mooie en drukke carnavalszondag in Lierop waarbij nog valt op te merken dat Prins Paul zijn broer Marc - die in vol ornaat wel héél erg veel op zijn Prinsenbroer lijkt - opgehangen heeft in de prinsengalerij boven de bar bij Wim en Nel. Zoek de verschillen als je toevallig in de buurt bent. Op de website van de Kaauw Voetjes staan voor de liefhebbers de foto's van al de bovenstaande gebeurtenissen. Vanavond is het Liedjesfestival, ok mooi!!
 


 

Zondag 26 februari 2017:

 

 

Mooie foto's van het gezellige optochtbal en prijsuitreiking. Ze zijn weer gemaakt door onze slaponline fotograve.... KIJK maar.

 


 

Zondag 26 februari 2017:

 

 

Een mooi afgewerkte optocht trok gisteren door de Lieropse straten.

Hierbij de uitslag van de optocht:

Winnaars buurtschappen:

Totaal (hoofdwinnaar): De Renkant - Titel: Naw hebben we de poppen aan ‘t danse
2e prijs totaal: ’t Eindje - Titel: Net als de prins zijn we gekloond
3e prijs totaal: Gildewijk - Titel: Met zoveel hoogheden swingt de Gildewijk de pan uit

 

 

Carnavalesk: De Renkant
Idee: ’t Eindje - Titel: Net als de prins zijn we gekloond
Uitvoering idee: Balisboom - Titel: Prins zoekt prinses
Afwerking: Gildewijk - Titel: Met zoveel hoogheden swingt de Gildewijk de pan uit
 

 

Winnaar Individuele/loopgroepen/wagens buiten buurtverband
Titel: Wij leggen er beslag op (Harrie van Dam) 1e prijs
Titel: Voor carnaval maken we alle tijd (De vriendinnetjes) 2e prijs
Titel: Ik heb het NET niet (Marc Sanders) 3e prijs

 

Zie HIER de foto's van onze slaponline fotografen.

Zie ook het filmpje dat Stefan Adriaans ons stuurde, gemaakt door Alles van Someren, Asten, Deurne.
 

 Vrijdag 24 februari 2017:

 


Zondagavond 26 februari is het weer zover, het jaarlijkse jeugdbal bij Nirwana. De avond begint om 19:00 en duurt tot 22:00. Alle kinderen uit Lierop die zitten in groep 5 t/m 8 zijn van harte welkom om samen een feestje te komen bouwen. Dus ook als je niet op het Rendal zit, trek je mooiste outfit aan en kom gezellig meedoen, meld je bij binnenkomst dan ook even bij iemand van de jeugdcommissie want dan zorgen zij ervoor dat ook jij een lekker zakje chips krijgt. Tot Zondag!!!!
 


 

Zondag 19 februari 2017:

 


Weinig Lieropse artiesten maar wel schitterende Bonte Avonden. Dat was de slotconclusie van vele bezoekers. Bij de opening deed voorzitter Thieu van de Boogaart een oproep om volgende jaren weer meer aanbod te krijgen van jeugdige cabaretgroepen of dappere eenlingen die tijdens de Bonte Avonden voor een Lieropse invulling kunnen zorgen. Nu zorgde SLAP - buiten de jeugd en Démarrage - voor de Lieropse inbreng. Zij mochten de avond afsluiten en deden dat met twee strijkende heren (Jan van Gastel en Frank Hurkmans) die niet hielden van verfroemelde was. Daarbij bespraken zij tijdens het strijken aan de hand van hun 'wasgoed' de politiek en andere Lieropse aangelegenheden. Een en ander steeds onderbroken door een 4-regelig tussenlied waarvan de laatste regel 'maar da is nie zo errig as verfroemelde was' door de zaal uit volle borst meegezongen werd. Dit alles begeleid door gitarist Ad van Heugten die zich af en toe moest bemoeien met de twee strijkers. Een mooi optreden na al het buitendorps geweld. Ook het slotlied 'Vier Carnaval bij de Kaauw Voetjes' werd door het trio van SLAP op een voortreffelijke manier neergezet.
Verrassende presentator van deze Bonte Avonden was deze keer Boer Bart, ook wel bekend als 'Sprinkhaan'. Hij was de openbaring van de avond en presenteerde helemaal op 'zijn manier’ en dat beviel iedereen uitstekend, ook schoonvader Jos.
De avond werd na de opening door voorzitter Thieu en Prins Paul (waarvan zaterdag de skepter door de jeugd gestolen was) traditioneel geopend door de Jeugd van de Kaauw Voetjes. Hun optreden begon met een filmpje waarop de internethype 'Mannequin Challenge' in levende lijve te zien was. De jeugdraad en grote raad van elf met hun hoogheden stonden als pasoppen zo stil. Een mooi gezicht. Met 'waar is dat feestje' kwamen vervolgens 18 'jeugd'kaauwvoetjes het podium op om zingend en dansend met mooie lichteffecten hun feestje te vieren.
Een vast item op de Bonte Avonden is twee professionele optredens van Démarrage. Ook in deze editie waren zij weer in vorm. Het eerste optreden gingen ze 'Back to Disco' en na de pauze kwamen ze terug met 'The Mask' waarbij de grime-dames zich volop hebben kunnen uitleven. Prachtig! Ook de dames van Démarrage die de artiesten begeleiden van achter in de zaal tot het podium is een positieve zet van de organisatie.
Na het eerste optreden van Démarrage kwam de groep 't Lupt Oit de Hand uit Liessel op het podium. Zij brachten hun cabaret-act, gebaseerd op golfperikelen met veel kak. Interactie met het publiek was er bij het onthullen van hun nieuwe golfbaan 't Holletje. Vrijdag was het Lieke van Gastel en zaterdag Annie Sanders, moeder van... die voor de onthulling zorgden.
De absolute topper van de avond was Rob Scheepers uit Sterksel. Als Bakker Frits Sprits wist hij de zaal helemaal plat te spelen. Zijn interactie met het publiek is zeldzaam goed en scherp. Dit bleek zowel op vrijdag als op zaterdag met telkens andere personen die hij op de korrel neemt (de klos zijn).
De pauze eindigde met de klanken van de Koepelbloazers die ook deze avond weer lieten horen wat ze allemaal in huis hebben. Daar kunnen we best trots op zijn!
Na het tweede optreden van Démarrage was het podium voor de Helmondse cabaretgroep Peperclip. Zij hadden de zaal met hun zang en gezanik binnen no time op hun hand. Vooral hun nummer 'Tis altijd wa' werd bijzonder gewaardeerd en meegezongen. Interactie met het publiek zien we tegenwoordig steeds meer bij de artiesten en ook deze groep deed hieraan mee door een (mooi) meisje in de zaal op te zoeken en op het podium te halen. Al met al een bijzonder geslaagd optreden van deze 'Helmonders'.
De tweede topper op deze avond was Berry Knapen. Volgens Boer Bart 9x Zuid-Nederlands Kampioen Tonpraten plus diverse Publieksprijzen; 7x Brabants Kampioen Tonpraten en 6x Publieksprijs Brabants Kampioenschappen Tonpraten. Hij is afgestudeerd aan de Narren Universiteit Limburg en mag zich als eerste Brabander Doctor Humoris Causa noemen. Niet de minste dus. Deze keer stond hij als wasmachinemonteur in (langs) de ton en met zijn typische Knapen-humor wist hij de zaal van het begin tot het einde te boeien.
Hierna was het de beurt aan SLAP waarna de avond afgesloten werd met de Grande Finale die deze keer geen vol podium nodig had vanwege de weinige Lieropse artiesten.
Zie ook de foto's van onze slaponlinefotograaf. Voor foto's van de belevenissen bij het maken van de Prinsenfoto's bij ED en bezoek van KV aan de Plekkers kun je natuurlijk weer terecht op de website van de Kaauw Voetjes.
 


 

Zondag 19 februari 2017:

 

 

En wéér waren de burgemeester (voor de laatste keer want hij houdt ermee op), z'n secretaresse, 'booi' Theo en Bromsnor op bezoek in de Felicitéstraat voor de traditionele beoordeling van de buurtversiering. Ze hadden er al 'n drukke middag opzitten met 4 andere beoordelingen. De buurt van de Prins van de Kaauw Voetjes is altijd als laatste aan de beurt.  Bij de beoordeling hoort altijd een spel en deze keer had de buurt bedacht dat Prins Paul maar 's op zoek moest naar een nieuw schatje. Niet online via Tinder of een andere datingsite maar gewoon 'Op goed geluk' dat ooit als TV-programma op de Nederlandse TV te zien was. Aan de ene kant van het schot de 'vragende heer' en aan de andere kant de dames die wel in zijn voor een date. In dit geval was Prins Paul de vrager en waren Burgemeester, Booi Theo en Secretaresse de kandidaten om Prins Paul's nieuwe schatje te worden. De presentatie was in handen van 'Don Leon' die voor deze gelegenheid zijn beste 'kerstpekske' uit de kast gehaald had. De kandidaten kregen 5 3-keuzevragen van Prins Paul voorgeschoteld. Zij konden antwoorden met het omhooghouden van bordjes A, B of C. Het werd een spannende aangelegenheid die door een laatste positiewijziging bij de kandidaten eindigde in Paul's keuze: Booi Theo. Theo heeft zijn tandenborstel al bij Paul afgegeven en de Felicitéstraat zal er de komende tijd aan moeten wennen een bewoner meer te hebben in hun straat. Voorlopig zal tijdens de Sleuteloverdracht van a.s. vrijdag in de Ruchte de uitslag van de buurtversieringen bekend gemaakt worden. Zie ook enkele foto's van deze middag.

 


 

Dinsdag 14 februari 2017:

 


Regina van Bussel stuurde ons het bericht dat er ook dit jaar weer een Klèn Voetjesbal zal plaatsvinden en wel op carnavalszondagmiddag 26 februari van 14.00 tot 18.00 uur in zaal van Oosterhout. Zie HIER de hele uitnodiging en als je mee wilt doen met het Klèn Liedjesfeest een invulstrookje om je hiervoor aan te melden.

 


 

Dinsdag 14 februari 2017:

 


Teun en Irene met hun getuigen Lars en Femke hebben zondag een 'kei mooie' jeugdboerenbruiloft gevierd in zaal van Oosterhout. Nadat eerst Teun en daarna Irene in een lange stoet opgehaald werden op hun woonadressen werd bij van Oosterhout het onechte huwelijk gesloten door ambtenaar Bert. Families, buurten, vrienden, kennissen enz. enz. waren uitgelopen om hun feestje mee te vieren en dat lukte uitstekend. Het was druk en bijzonder gezellig. Foto's van het gebeuren zijn te zien op de website van de Kaauw Voetjes. KIJK maar.

 


 

Dinsdag 14 februari 2017:

 


Toon Hesius heeft het er maar druk mee. Hij doet een oproep aan de buurten en individuele deelnemers van de optocht om zich zo snel mogelijk op te geven zodat de optochtcommissie een planning kan maken. Elk inschrijfformulier voor de Carnavalsoptocht wordt grondig gecheckt. Betreft het ’n Loopgroep, of is men ’n Wagen aan het bouwen? Vind er ‘n “Stilstaand Optreden” plaats? Hoeveel kinderen t/m 17 jaar doen er mee? En ook belangrijk: Wie komt de prijs afhalen tijdens het Optochtbal? Allemaal vragen die Toon moet controleren of ze wel juist ingevuld zijn. Mocht je nog geen inschrijfformulier hebben, maar wil je wel graag meedoen. ’n Telefoontje naar Toon (06 51761380) is voldoende. Hij zorgt dat je er één krijgt. De Optochtcommissie wenst alle Kaauw Voetjes veel plezier met de voorbereidingen.
 


 

Maandag 13 februari 2017:

 


Van de Bonte Avond commissie kregen we onderstaand bericht...
'De laatste voorbereidingen worden getroffen voor de Bonte Avonden van a.s. vrijdag en zaterdag.  Mocht je nog geen kaartje gekocht hebben; de zaterdagavond is uitverkocht maar er zijn wel nog kaartjes voor de vrijdagavond. Deze zijn verkrijgbaar bij de SPAR en bloemisterij Gubbels'.

 


 

Zondag 12 februari 2017:

 


De buurt van Prins Paul is er klaar voor. De burgemeester wordt a.s. zaterdag met open armen – ‘op goed geluk’ – ontvangen. Het liefdesnestje voor zijn Prinsesje is er klaar voor. We zijn benieuwd hoe dit af gaat lopen??

 


 

Donderdag 9 februari 2017:

 


A.s. zondag op de jeugdboerenbruiloft worden Irene en Teun in het onecht verbonden. De plechtigheid zal rond 13:30 plaatsvinden. Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte uitgenodigd om daarna het kersverse paar te feliciteren.
 Dinsdag 31 januari 2017:

 

 

Gerry Hurkmans stuurde ons namens de Jeugdcommissie van de Kaauw Voetjes het bericht en poster waarin alle jeugdcarnavalsverenigingen in de gemeente Someren a.s. vrijdag 3 februari van 19.00 tot 22.00 uur kinderen van Groep 6 t/m 8 uitnodigen voor een feestje dat zij georganiseerd hebben in de Comeet in Someren. Veel plezier!
 


 

Zaterdag 29 januari 2017:

 


Boyke Joosten stuurde ons namens de amusementscommissie van de Kaauw Voetjes onderstaand bericht…
‘Wij van de amusementscommissie zullen tot het einde van de carnaval doorwerken. Want ondanks de nieuwe Vorst en de temperatuur buiten zal ons werk tot aan de laatste Carnavalsdag, 28 februari, onverminderd doorgaan. Het wordt een traditionele boerenbruiloft waarin Bertina Hurkmans en Bart Reinders elkaar het ja-woord zullen geven. Voor het leven in het onecht verbonden door een bekende Lieropse, buitengewone ambtenaar van de burgerlijke carnavalsstand. Eenieder die het boerenbruidspaar wil komen feliciteren is van harte welkom vanaf 14:00 uur in de residentie van C.V. De Kaauw Voetjes Zaal van Oosterhout, Van Dongenstraat 18, te Lierop.
Mochten er familieleden, buurtgenoten, vrienden, vriendinnen of verenigingen zijn die graag een stukje willen voordragen of die bezwaren hebben tegen dit huwelijk, dan zou het fijn zijn als zij zich zo spoedig mogelijk melden bij de commissie. Dit kan door een mail te sturen naar p.verheesverhoeven@solcon.nl  of bellen naar Pieter Verhees: 06-20634028. Als u graag het bruidspaar thuis met ons ophaalt dan moet u om 13:00 uur aanwezig te zijn bij Zaal Van Oosterhout.’
 


 

Vrijdag 27 januari 2017:

 


‘Beste Kaauwvoeten en Kaauwvoetjes,
Zondag 12 februari worden Irene en Teun in het onecht verbonden. De plechtigheid zal rond 13:30 plaatsvinden. Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte uitgenodigd om daarna het kersverse paar te
feliciteren. Wil je ook nog een stukje doen, zoals een liedje of een spelletje laat dit dan even weten en stuur een mailtje naar jeugd@kaauwvoetjes.nl’.
 


 

Maandag 23 januari 2017:

 


Prinses Sanne III kan terugzien op een mooie receptie. Ze genoot er volop van en had steeds haar woordje klaar als dat nodig was en dat was regelmatig. Prins Paul feliciteerde haar evenals de grote raad en de dames, de oude raad, SLAP, familie, buurt, Gildewijk, Bruidspaar klein en groot enz. enz. Ook vele Lieroppenaren waren naar haar receptie gekomen zoals de jarige dokter Ferd met zijn traditionele mand appels en de pastoor. Na de Lieropse felicitaties kwamen ook de jeugd van de Houtse Kluppels, de jeugd van de Meerpoel en de Pompers met zowat de hele vereniging prinses Sanne feliciteren. Daarna werd het nog een gezellige boel onder de muzikale begeleiding van de Koepelbloazers en DJ Maarten. Zie ook de foto's...
 


 

Vrijdag 20 januari 2017:

 


Na de receptie van de ‘grote Prins’ Paul vorige week is het a.s. zondag receptie van jeugdprinses Sanne III van De Kaauw Voetjes. Jeugdprinses Sanne Hurkmans is de 45e Jeugdprins(es). Zij is de dochter van Marcel en Marja Hurkmans en woont in de Gildewijk. Haar adjudant is Tino Kornuijt.
De receptie begint om 13.30 uur in zaal Nellie van Oosterhout. Iedereen is welkom.
 Vrijdag 20 januari 2017:

 


Op onze redactie kwam het bericht binnen van de organisatie van het Liedjesfestival. Daarin staat dat het altijd supergezellige Liedjesfestival weer plaats gaat vinden op carnavalsmaandag 27 februari om 20.30 uur in zaal van Oosterhout. Het thema dit jaar is 'Het Mega Piratenfestijn'.
Natuurlijk zoeken we nog meer deelnemers. Iets voor jou? Je hoeft geen zangtalent te zijn, als je maar enthousiast bent. Bel dan 06 13700624.
Om er wat in te komen kun je de foto’s bekijken van Toby en van Rob.
 


 

Woensdag 18 januari 2017:

 


Rob Scheepers uit Sterksel en Berry Knapen zijn DE TOPPERS als je het hebt over tonpraten in onze regio en ver daarbuiten. Rob Scheepers heeft zelfs de landelijke TV gehaald. Beters is er niet te krijgen! Laten zij nou allebei op de Bonte Avonden in Lierop optreden! Garantie op succes dus. Tel daarbij ook nog enkele cabaretgroepen en natuurlijk Démarrage, jeugdraad en SLAP en de avond kan niet meer kapot! Voor diegenen die nog geen kaartjes hebben adviseren we er snel bij te zijn. De zaterdag is al bijna uitverkocht en de vrijdag is ook al aardig op weg. Kaartjes zijn bij de SPAR en bloemisterij Gubbels te verkrijgen.
 


 

Maandag 16 januari 2017:

 

 

Prins Paul mocht gisteren vele belangstellenden verwelkomen tijdens zijn receptie in zaal van Oosterhout. Ook deze keer had de organisatie (door SLAP) er weer voor gezorgd dat het eerste deel van deze middag gereserveerd was voor 'eigen volk' zoals alle geledingen van de vereniging zelf, de familie (doe hem als barbequespecialist zelfs hondenvoer uit blik lieten proeven), de vrienden, de Oranjeclub, de buurt, de veteranen, de fanfare, enz. enz. Ook individuelen en verenigingen konden de Prins feliciteren. Daarna was het de beurt aan 'het geweld', de bevriende carnavalsverenigingen. Stuk voor stuk kwamen ze voorbij om onze Prins op een zo ludiek mogelijke manier te feliciteren. Dit lukte met wisselend succes. De Meerpoel kwam deze middag niet alleen om te feliciteren maar wilde ook hun Meerminneke terug dat Lierop zaterdag op een slinkse manier meegenomen had uit Someren. Paul wilde 'haar' wel ruilen tegen de Prinses van de Meerpoel maar dat ging uiteindelijk niet door. Rond 7 uur in de avond liep de receptie ten einde en kon het feest voor in het café voortgezet worden... Zie ook de foto's van Toby.

 


 

Woensdag 11 januari 2017:
‘Hallo Kaauwvoeten en Kaauwvoetjes'...
Zondag 22 januari is de receptie van onze jeugdprinses Sanne 3e. Jullie zijn natuurlijk allemaal welkom om Sanne en haar gevolg te komen feliciteren. Wil je meer doen dan alleen feliciteren, geef dit dan door voor donderdag 19 januari. Dan plannen wij dit in. Dit kan naar: jeugd@kaauwvoetjes.nl.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Woensdag 4 januari 2017:

 


Toon Hesius stuurde ons namens de optochtcommissie onderstaand bericht...
'Nu het nieuwe jaar weer net begonnen is denken we natuurlijk weer aan carnaval. Wat is carnaval zonder een optocht? Dus hopen wij net als andere jaren weer een schitterende optocht te mogen zien.
Maakt niet uit wat je doet of wat je maakt als je maar mee doet. Meedoen is belangrijker dan winnen toch!!!!!!!? Voor de optochtcommissie zeker wel!
Dus mensen wat let je om dit jaar mee te doen.... HELEMAAL NIETS.
Hopelijk zien wij vele aanmeldingen tegenmoet. Zie de foto’s van vorig jaar om er alvast wat in te komen. Voor vragen of andere dingen kun je altijd terecht bij mij: 06-51761380’.
 Zondag 1 januari 2016:

 


Geen receptie vandaag in de Vurherd maar wel een receptie op zondag 15 januari als Prins Paul d'n 1e zijn gasten ontvangt tijdens de receptie die hem wordt aangeboden door de carnavalsvereniging. Iedereen wordt uitgenodigd om hem dan te komen feliciteren. Het beloofd weer een gezellige middag te worden. Zie HIER de uitnodiging.
 


 

Donderdag 29 december 2016:

 


Francé Berkvens stuurde ons namens de Bonte Avond Commissie onderstaand bericht...
'Op 8 januari 2017 om 11.00 uur zal de voorverkoop plaatsvinden voor de kaartjes van de bonte avonden in zaal Nelly van Oosterhout. Deze worden gehouden op 17 en 18 februari. De kosten van de kaartjes zijn € 12,-.
Op deze avonden zullen er optredens te zien zijn van Showdansgroep Démarrage, de Jeugdraad, SLAP, Rob Scheepers (Sterksel), Berry Knapen, Cabaretgroep Pepurklip en de groep Tlupt oit de hand. Bij het inleveren van de tekst voor de carnavalskoepel was er sprake van een optreden van Jong Lierops talent, maar dat zal niet doorgaan. Hopelijk kunnen we volgend jaar uitzien naar hun optreden of naar optredens van andere Lieropse deelnemers.
U leest het... het is zeker de moeite waard om te komen kijken, wees er dus snel bij zodat u deze avond niet zult missen!'

 


 

Zaterdag 10 december 2016:

 


Van de slappers Jan-Willem en Rick kregen we onderstaand bericht over de 'stukskes' op de Prinsenreceptie van Prins Paul d'n urste.
'Op zondag 15 januari zal de jaarlijkse prinsenreceptie plaatsvinden voor onze nieuwe hoogheid. Deze receptie zal starten om 13.30 uur en plaatsvinden in onze residentie zaal Nellie van Oosterhout. Om deze dag voor iedereen zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen willen wij een oproep doen aan degene die een stukje willen doen.
Laat dit voor 22 december weten via de mail naar jwneervens@kpnmail.nl .
Het zou ook heel fijn zijn als er een tijdsduur bij vermeld kan worden. Tussen kerst en nieuw zullen wij dan de geplande tijd retour sturen. Bij latere aanmeldingen zijn wij genoodzaakt deze achteraan te plannen.
Laten we er met z'n allen weer een mooie en gezellige middag van maken!'

 


 

Dinsdag 15 november 2016:

 

 

Met de start van het carnaval beginnen ook de voorbereidingen voor verschillende activiteiten in het nieuwe seizoen. Ook voor de Bonte Avonden die op 17 en 18 februari weer plaatsvinden. Sinds enkele weken heeft de Bonte Avond commissie diverse optredens van de Bonte Avond van vorig jaar online gezet.

Wie nog ’n keer wil zien wat o.a. de Lieropse inbreng op deze avonden was kan onderstaande links activeren.
Jeugdraad Kaauw Feet 4.4
Demarrage 1

Demarrage 2 welcome to transylvania
SLAP met de 'Slap gezever show 2'

De kleedkamergeheimen van 't vijfde

Overzicht in het kort van alle optredens 2016
 


 

 

Maandag 14 november 2016:
Bij het Prinsen Raden op slaponline kreeg Paul Sanders 4 stemmen.
 
Onderstaand de stemmers op Paul:
Ellen Kusters
Ton van Hoof
Theo Peeters
Ad van der Sluijs
 
Bij de prinsenreceptie van Prins Paul d’n 1e zullen we zien wie de winnaar wordt van de mooie prijs.

 

Zie ook de foto's die we van Rob Fritsen (Siris) kregen van de jeugdmiddag en de avond.
 


 

Zondag 13 november 2016:

 


Paul Sanders is gisterenavond onthuld als nieuwe Prins van de Kaauw Voetjes. Hij stond bij het prinsenraden in de achtervolging op de kopgroep. Als bruidspaar kwamen Bertina Hurkmans en Bart Reinders (sprinkhaan) uit de weer schitterende onthulling tevoorschijn. Zie de foto's van Toby.

 


 

Zaterdag 12 november 2016:

 


De Jeugdprinses is bekend... Sanne Hurkmans is de 45e Jeugdprinses van de Kaauw Voetjes. Vorig jaar was ze nog een van de getuigen bij het boerenbruidspaartje. De rest van de jeugdhoogheden volgen zo snel mogelijk al is wel al bekend dat Teun Linders en Irene Heijblom het carnavalsjaar ingaan als jeugdboerenbruidspaartje. De getuigen van het boerenbruidspaartje zijn Lars van Lieshout en Femke Swiggers. De adjudant van prinses Sanne is Tino Kornuijt. Zie ook de foto's van Toby.

 


Vrijdag 11 november 2016:


‘D’n Elfde van d’n Elfde’… vandaag ja. Het nieuwe seizoen van de carnaval gaat vandaag van start. Ook bij de Kaauw Voetjes gaat het beginnen. Vandaag voorbereiden en morgen de grote onthullingen van de nieuwe hoogheden in zaal Nellie van Oosterhout. Met het thema ‘Werk aan de winkel’ zal het weer genieten worden. De onthullingen van de Kaauw Voetjes staan al lang bekend als bijzonder spannend. Kosten nog moeite worden gespaard om het talrijke publiek zo lang mogelijk in spanning te houden door het regelmatig op het verkeerde been te zetten. Ook dit jaar gaat dit zeker weer gebeuren! Eerst echter nog afscheid nemen van de hoogheden van afgelopen seizoen en daarna kan het spel beginnen.
Jan van den Nieuwenhof en Roel van de Laar staan op dit moment gebroederlijk bovenaan bij het Prinsen Raden op slaponline maar Paul Sanders en Toon van Nuenen zitten in de achtervolging. Zal een van hen dan toch???? Of is het toch weer een ander die slechts één of zelfs geen stem heeft? We zullen het morgen allemaal zien, zowel bij de jeugd (middag 13.30 uur) waar ook het jeugdboerenbruidspaartje onthuld zal worden, als bij de volwassenen (avond 20.30 uur) waar, voordat de Prins tevoorschijn komt, het nieuwe bruidspaar onthuld zal worden. Zie ook de foto’s van de onthulling van Bert en Tijn.
Raden is nog mogelijk door een mail te sturen naar nieuws@slaponline.nl  … Tot morgen!

 


Maandag 7 november 2016:
Tot a.s. zaterdag 19.00 uur kan er nog geraden worden naar de nieuwe prins. Wel grappig is de inzending van ex jeugdprins Tijn van Nuenen. Hij schrijft in zijn mail voor het prinsenraden:
‘Ons pap Toon van Nuenen
Ons pap heet van Nuenen en in Nuenen zijn ze allemaal van het dwers .
Hij is nog bij zijn urste vrouw en da is nie mis’.
Kies je Prins door een mail te sturen naar nieuws@slaponline.nl

 


 

Zondag 6 november 2016:

De derde hint voor de nieuwe Prins is bekend... Mis.

Voor diegenen die het denken te weten: Zij kunnen weer raden op slaponline voor een prachtige prijs tijdens de Prinsenreceptie. Mail naar nieuws@slaponline.nl

 

 

 

 

 


 

Zaterdag 29 oktober 2016:

De tweede hint voor de nieuwe Prins is bekend... Dwers.

Voor diegenen die het denken te weten: Zij kunnen weer raden op slaponline voor een prachtige prijs tijdens de Prinsenreceptie. Mail naar nieuws@slaponline.nl

 

 

 

 

 


 

Dinsdag 25 oktober 2016:

 

 

De Lieropse bijdrage aan de Pietendiscussie in de Volkskrant van vanmorgen. Zie de hele pagina.

 


 

Zondag 23 oktober 2016:
De eerste hint voor de nieuwe Prins van de Kaauw Voetjes is binnen. Elk jaar weer een spannende tijd tot aan het Prinsenbal dat dit jaar op 12 november wordt gehouden in zaal van Oosterhout.
Zoals al lang in Lierop bekend zal ook deze onthulling weer op een prachtige manier in elkaar gezet worden. De voorbereiding hiervoor is in volle gang. Alleen de Prins en de rest van de hoogheden ontbreken nog.
We hebben weer een link aangemaakt van Kaauw Voetjes 2016/17 waarop je kunt zien wie er geraden worden. Voor nu raden maar na de eerste hint: D’n Urste. Mail naar nieuws@slaponline.nl  als je het denkt te weten.
 

 

 

 

 


 

Zondag 18 september 2016:

 


Een deel uit de brief die Prins Bert gisteren ontving...

'Tijdens de Carnavalsperiode in het algemeen, maar op de Prinsenreceptie in het bijzonder, bleek dat de familieband met de van Lieshoutjes en die van van Santvoort zeer hecht is. Het optreden van de Familie bij het Liedjesfestival op Carnavalsmaandag was echter ’n beetje “Over the Top”. U, Prins Bert 1e, vond het allemaal Super en leek bij deze (kleffe) vertoningen zeer aangedaan. Gelukkig maakte de aanwezigheid van de zusjes van Prinses Linda bij de diverse arnavalsactiviteiten weer veel goed. Wat ons SLAPpelingen echter het meeste stoort is dat U aan de familieleden bij SLAP weinig tot geen aandacht hebt geschonken. Daarom zult U vanaf 5 november 2016 de spreuk: “Van je Familie moet je het hebben” niet meer snel vergeten. Op de avond van deze op voorhand gedenkwaardige 5de november namelijk wordt U de zo genoemde “S.L.A.P.Toelating Toets” afgenomen. Bovengenoemde spreuk zal het motto zijn'. Zie enkele foto's.
 


 

Woensdag 14 september 2016:

 


Gerry Hurkmans stuurde ons namens de Jeugdcommissie van de Kaauw Voetjes onderstaand bericht...
'We zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor het jeugdcarnaval. Ook dit jaar wordt eind september/begin oktober weer geloot voor de jeugdraad van 11 en het jeugdboerenbruidspaar. Alle kinderen die dit jaar in groep 8 zitten kunnen zich aanmelden voor de raad van elf. Alle
kinderen uit groep 7 kunnen zich aanmelden voor het jeugdboerenbruidspaar. Dus ook de kinderen die wel in Lierop wonen maar niet naar het Rendal gaan. De loting vindt plaats op het Rendal. Maar zit uw kind in groep 7 of 8 op een andere school en wil hij of zij graag mee loten, geef dit dan voor 23 september door aan Gerry Hurkmans, tel: 06-43078566 of mail naar jeugd@kaauwvoetjes.nl . Ook voor vragen kun je hier terecht’.

 


 

Maandag 12 september 2016:

 


Tonnie van Lierop stuurde ons namens de Bonte Avond Commissie onderstaand bericht...
'Met de kermis nog voor de deur, is de Bonte Avond commissie van de Kaauw Voetjes al op zoek naar Lierops talent voor de bonte avonden op 17 en 18 februari 2017.
Lijkt het je leuk om mee te doen als groep of individueel, laat het Sylvia Sijbers weten via de mail ssijbers@msn.com
 

 

   

 

 PRINS RADEN 

 

stuur uw inzending naar

 nieuws@slaponline.nl

 

 

1e hint: D'n Urste       2e hint: Dwers       3e hint: Mis

 

* = met commentaar

 

Frans Sijbers 5
Jan vd Nieuwenhof 5*****
Roel van de Laar 5
   
Paul Sanders 4*******
   
Toon van Nuenen 3
   
Leon Verstappen 2
Ton van Hoof 2
Willem Hurkmans 2
Stijn Hesius 2*********
Patrick Slegers 2*********
Peter Hurkmans 2
Sylvia Sijbers 2
Robert van Otterdijk 2
   
Lambert van de Boogaart 1*
Jan Bekx 1**
Marc Oomen 1***
Hans van Keulen 1
Aad van Bussel 1
Pastoor Jan 1****
Pieter Verhees 1
Bas Verstappen 1
Gijs van Seggelen 1
Willy vd Elzen 1
Martin Vermeulen 1
Marcel Hurkmans 1
Andries van Alfort 1**********
Jan van Lieshout jr 1
Wiljan Kornuijt 1***********
Niels van Lieshout 1
Bert van Heugten 1
Patrick Raijmakers 1
Bart Sijbers 1
   
   
   
   
   

 

Bij de prinsenreceptie van Prins ???? d’n ?e zullen we zien wie de winnaar wordt van de mooie prijs.

 

* d'n urste die bruidegom en prins is geweest...

 

** Dit jaar gaat mijn stem naar Jan Bekx.
Hij is dun urste in een hele rij Bekxen ( er kwamen er 8 na hem ..) en hij werkt voor de bibliotheek in Nuenen, en daar hebben de naam Dwers te zijn, vandaar.
Met vriendelijke groeten, Hans Verrijt

 

*** Marc{klaag}Oomen

 

**** Pastoor Jan
* dun uurste slaat op als eerste in de kerk
* dwers slaat ook ergens op
* mis slaat op de mis
Groeten Wiljam v Bussel
 

*****

Het wordt zeker Jan vd Nieuwehof, alleen ezels zijn zo dwars.
Prins Jan dn Uurste!
 

****** Ons pap Toon van Nuenen

Ons pap heet van Nuenen en in Nuenen zijn ze allemaal van het dwers .
Hij is nog bij zijn urste vrouw en da is nie mis.
Groetjes ex jeugdprins Tijn

******* Paul Sanders

is de eerste van de twee
is altijd van dwers
zijn voorzetten zij altijd mis
groetjes
theo peeters
 

******** Ik weet 't zeker, het wordt Stijn Hesius.
- D'n Urste: d'n urste lelijke prins van lierop
- Dwers: dat moet je hem zelf maar vragen
- Mis: hij slaapt voortaan regelmatig tegenover de kerk in de Hei, dus moet ie vaak naar de mis
Gr.

Teun Verhees

 

********* Mijn stem gaat naar Patrick Slegers,

die gedraagt zich het hele jaar door als prins carnaval.

Maarten Driessen

 

Patrick Sleeeeeeeeegers wordt de nieuwe prins van lierup.
Hij is altijd de urste in de nr1
Dwerser dan hum ziede nie veul
En hij is nie mis om te zien

Anton van Moorsel********** Mijn naam voor de prinsenverkiezing is Andries van Alfort....
D'n urste waarvan we zeker weten dat hij geen partner heeft die een rok of jurkje draagt, toch?
Dwers : waarschijnlijk is hij in Nuenen geboren (zie ex prins Tijn)
Mis: hij woont waarschijnlijk graag een mis bij.
Dit is mijn oordeel en daar zult u het mee moeten doen!
Groetjes Jolanda van de Laar

 

************ Wiljan Kornuijt
Hij was de stoep aan het vegen!!

Albert van Hoof
 

 

 


 

PROGRAMMA 2016-2017

 

18 oktober 2016 raad van 11 vergadering 20.30 uur bij van Oosterhout
12 november 2016 onthulling CV De Kaauw Voetjes
13 november 2016 Prinsenreceptie Houtse kluppels
(vooraf foto maken van de dames + gezamenlijke foto van de hele club voor op de site )
26 november 2016 Prinsentreffen Meerpoel
27 november 2016 Prinsenreceptie Kersenpitten
6 januari 2017 Jubileumreceptie De Keijepoal
8 januari 2017 nieuwjaarsreceptie gemeente ( voorzitter,vorst,prins,prinses )
8 januari 2017 voorverkoop Bonte Avond bij van Oosterhout
14 januari 2017 Prinsenreceptie De Meerpoel
15 januari 2017 prinsenreceptie Kaauw Voetjes
22 januari 2017 Jeugd prinsenreceptie Kaauw Voetjes
24 januari 2017 raad van elfvergadering bij van Oosterhout
29 januari 2017 Jubileumreceptie Houtse Kluppels
5 februari 2017 Jeugdboerenbruiloft
11 februari 2017 prinsenreceptie De Keijepoal
17 + 18 februari 2017 Bonte Avonden
18 februari 2017 prinsenreceptie Platte Vonder
19 februari 2017 prinsenreceptie De Plekkers
22 februari 2017 55+ avond in de Ruchte (prinsenpaar, vorst, adjudant, bestuur)
24 februari 2017 Schoolcarnaval + sleuteloverdracht
24 t/ 28 februari 2017 carnaval
1 maart 2017 as kruisje
15 maart 2017 evaluatie commissies ed bij van Oosterhout
22 maart 2017 evaluatie raad van 11 20.30 uur bij van Oosterhout
18 april 2017 jaarvergadering 20.30 uur bij van Oosterhout

Alle datums onder voorbehoud
 


 

SLAP

 

 

De SLAPPERS

 

SLAP Toelatingstoets

 

Maandag 7 november 2016:

Voor wie het nog niet weet… Prins Bert d’n 1e is – met lof - geslaagd. Hij mag zich sinds zaterdagnacht SLAPPER noemen. Enkele oberbeurten tijdens de komende festiviteiten bij de Kaauw Voetjes zijn het enige wat hem nog rest. Het thema was dit jaar 'van je familie moet je het hebben'. In tegenstelling tot de vorige prinsen was het bij Bert voor de jury (de drie wijze grijzen) na afloop van het examen meer dan duidelijk dat Bert geslaagd was. Geen enkele discussie was nodig want hij wist bijzonder goed te presteren bij de opdrachten én de antwoorden. Piet van Bommel snapt nog steeds niet dat Bert Piet’s moeilijke vragen voor het grootste deel goed wist te beantwoorden. Binnen de kringen van SLAP wordt gezocht naar een andere ‘moeilijke vragensteller’ voor volgend jaar want dit schoot niet op. Wij feliciteren Prins Bert met deze prestatie en zijn benieuwd wie a.s. zaterdag zijn opvolger zal worden. Zie ook de foto’s.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 15 november 2016:

 

 

Met de start van het carnaval beginnen ook de voorbereidingen voor verschillende activiteiten in het nieuwe seizoen. Ook voor de Bonte Avonden die op 17 en 18 februari weer plaatsvinden. Sinds enkele weken heeft de Bonte Avond commissie diverse optredens van de Bonte Avond van vorig jaar online gezet.

Wie nog ’n keer wil genieten van o.a. de Lieropse inbreng op die avonden kan onderstaande links activeren.
Jeugdraad Kaauw Feet 4.4
Demarrage 1

Demarrage 2 welcome to transylvania
SLAP met de 'Slap gezever show 2'

De kleedkamergeheimen van 't vijfde

Overzicht in het kort van alle optredens 2016
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  


 

 

 

Maandag 28 september 2015:
Op onze redactie kwam onderstaand bericht binnen van een lid van de Aauwe Raod van Elf….
‘Heren van SLAP,
Op slaponline las ik dat prins Rick een uitnodiging heeft ontvangen van SLAP.
Wat mij ten zeerste verbaasde was dat ex prins Piet van Bommel, voorheen medewerker van land’s grootste autobouwer uit Eindhoven, dit jaar is vervangen door een elektrisch autootje.
Deze man heeft volgens mij alles geprobeerd en getrotseerd wat maar mogelijk was en is om er toch elk jaar wat moois van te maken bij de traditionele uitnodiging aan de prins en daarom mijn oproep om de volgende jaren toch weer gebruik te maken van deze zeer waardevolle kracht. Niet dat het nu niet goed was, maar net even anders. Dus Piet bedenk iets origineels en dan heb ik er het volste vertrouwen in dat jij de volgende jaren weer de uitnodiging gaat verzorgen van de heren van SLAP’.
 

 

 

 

 

 

 


 

Zaterdag 26 september 2015:

 

 


De Bonte Avond commissie van de Kaauw Voetjes is op zoek naar Lierops talent voor de Bonte Avonden van 2016. Komend jaar zullen deze gehouden worden op 29 en 30 januari 2016. Lijkt het je iets om mee te doen, geef je dan vóór 21 oktober 2015 op bij Jan van Gastel, telefoonnummer 06-12584966 of mail
janvgastel@gmail.com  of Frans Berkers, telefoonnummer 06-12389002 of mail fa.berkers@hetnet.nl.

    


Zaterdag 19 september 2015:

 

Prins Rick heeft de uitnodiging van SLAP ontvangen. Normaliter is Piet van Bommel een van de hoofdpersonen die elk jaar ingezet wordt om de uitnodiging van SLAP af te geven aan de Prins. Deze keer was Piet overbodig omdat SLAP heel toepasselijk gekozen had voor een 'elektrische' bezorging door de kleinzoon van 'slapper' Theo Hesen. Het elektrische autootje zag de Tesla nauwelijks staan toen het de brief keurig bij Rick bezorgde. Nu afwachten of Rick het altijd moeilijke examen aan wil gaan. We zijn benieuwd. Voor de foto's verwijzen wij graag door.


 

Dinsdag 15 september 2015:
Ook de SLAPpers hebben het weer druk op Kermiszaterdag. Zo rond de klok van 17.00 uur zal aan Prins Rick 1e de aankondigingsbrief van de SLAP Toelating Toets overhandigd worden. Mocht hij denken: “Dan ben ik lekker toch niet thuis, dus hoef ik de Toets niet af te leggen”, dan komt hij bedrogen uit. De SLAPpers doen de brief gewoon in de bus en staan zonder tegenbericht op zaterdag 31 oktober bij Rick op de stoep. De “Aauw Prinsen” zijn al volop met de voorbereidingen van deze, op voorhand Super Gezellige avond bezig. Wat voor opdrachten Rick gaat krijgen blijft uiteraard nog geheim, maar één ding staat vast: Alles komt goed!!!
 

 

 

 

 

 

 


 

Zaterdag 12 september 2015:

 

 


Van de Jeugdcommissie van de Kaauw Voetjes kregen we onderstaand bericht…
We zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor het jeugdcarnaval. Ook dit jaar wordt eind september/begin oktober weer geloot voor de jeugdraad van 11 en het jeugdboerenbruidspaar. Alle kinderen die dit jaar in groep 8 zitten kunnen zich aanmelden voor de raad van elf. Alle kinderen uit groep 7 kunnen zich aanmelden voor het jeugdboerenbruidspaar. Dus ook de kinderen die wel in Lierop wonen maar niet naar het Rendal gaan. De loting vindt plaats op het Rendal. Maar zit uw kind in groep 7 of 8 op een andere school, en wil hij of zij graag mee loten, geef dit dan voor 29 september door aan Gerry Hurkmans tel: 06-43078566 of mail naar
jeugd@kaauwvoetjes.nl.
Ook voor vragen kun je hier terecht.
 


 

 

Programma 2015-2016

 

8 november 2015 Prinsenreceptie Houtse kluppels
Locatie: van Oosterhout
Aanwezig 13.30 uur ( vooraf gezamelijke foto maken )
Vertrek:14.00 uur
Bus terug: 17.45 uur

14 november 2015 jeugdonthulling CV Kaauw Voetjes
Locatie: van oosterhout
Aanwezig 13.00 uur
13.30 uur – 17.00 uur jeugdonthulling

14 november 2015 onthulling CV Kaauw Voetjes
Locatie:van oosterhout
Aanwezig: 20.15 uur
20.30 uur aanvang avond, gezamenlijk naar binnen
21.30 uur afscheid hoogheden 2015
22.00 uur onthulling nieuwe hoogheden

21 november 2015 onthulling Pompers
Locatie: van Oosterhout
(voorstellen aan hoogheden)
Vertrek: 20.00
Bus terug: 24.00

22 november 2015 Prinsenreceptie Kersenpitten
Locatie: van Oosterhout
Aanwezig: 14.30 uur
Vertrek: 15.00 uur
Bus terug: 18.00 uur

28 november 2015 Prinsentreffen De Keijepoal
Locatie Van Oosterhout
Aanwezig:20.00 uur
Vertrek:20.15 uur
Bus terug:01.00 uur

19 december 2015 jubileumweekend.
Locatie Van Oosterhout
Aanwezig: 15.30
16.00 uur – 20.00 uur officiële gedeelte
Vanaf 20.00 uur feestavond.

20 december 2015 jubileumweekend.
Locatie Van Oosterhout
Aanwezig: 9.30
9.30 uur - ± 19.00 uur

1 januari 2016 nieuwjaarsreceptie gemeente ( voorzitter,vorst,prins,prinses )
9 januari 2016 Prinsenreceptie De Meerpoel
10 januari 2016 prinsenreceptie Kaauw Voetjes
17 januari 2016 Jeugd prinsenreceptie Kaauw Voetjes
19 januari 2016 raad van elfvergadering bij van Oosterhout
24 januari 2016 jeugdboerenbruiloft Kaauw Voetjes
29 en 30 januari 2016 Bonte Avonden
30 januari 2016 prinsenreceptie Keijepoal
30 januari 2016 prinsenreceptie Platte Vonder
31 januari 2016 Prinsenreceptie de Plekkers
3 februari 2016 55+ avond in de Ruchte ( prinsenpaar,vorst,adjudant,bestuur )
5 februari 2016 schoolcarnaval + sleuteloverdracht
6 t/m 9 februari 2016 carnaval
10 februari 2016 as kruisje
16 februari 2016 evaluatie commissies ed bij van Oosterhout
23 februari 2016 evaluatie raad van 11 20.30 uur bij van Oosterhout
19 april 2016 jaarvergadering 20.30 uur bij van Oosterhout

Alle datums onder voorbehoud.