In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie kwamen Topparty en Postel 2 tegen elkaar uit. Topparty had duidelijk z’n dag niet. Veel ging er fout in de combinaties en afwerking kansen. Binnen 14 minuten stond Postel 2 op een 0-4 voorsprong. Ralf van de Laar (strafschop) en Luuk Versteegden verkleinden de achterstand tot 2-4. Meteen hierna kwam Postel 2 weer op voorsprong, 2-6 voordat Thijs Meeuws er 3-6 van maakte. Uiteindelijk won Postel 2 met 3-7.

Jagershuis trad zonder wissels aan tegen Bij Willem. Binnen 20 minuten stond het 0-5 voor Bij Willem. Toon Filippini verkleinde vervolgens de achterstand tot 2-5, waarna Bij Willem weer op 2-6 kwam. Ruben van den Nieuwenhof bepaalde de uitslag op 3-6 in de laatste minuut.