Aanstaande vrijdag start het Nirwana Tuinfeest. 3 Dagen lang een feest voor muziekliefhebbers, maar ook voor drinkers en bijbuurters.
Het Tuinfeest wordt vrijdag om 15.00 geopend door de enige echte Lieropse rockers, The Precise Patchwork Band en het eindigt zondagavond met de sensatie van vorig jaar, Les Truttes. Op vrijdag zijn voornamelijk de hardere bands geprogrammeerd met als toppers White Lies en één van Nederlands beste live bands, De Staat. Ook zullen er veel fans afkomen op het reunie optreden van Undeclinable Ambuscade, nog altijd razend populair in de regio.
Zaterdag start het Tuinfeest al om 13.00 uur en gezien het programma is het logisch dat deze dag al zo goed als uitverkocht is. Een bonte mix van stijlen en een internationaal gezelschap. Belgë, Engeland, USA, Zweden,maar toch ook nog wat Nederlande bands. De bekendste Nederlandse band is Danny Vera, een vakman in hart en nieren. Ook op deze zaterdag 2 bands die enkele jaren geleden ongekend populair waren, The Hives en Starsailor. Gezien het traditionele enthousiasme van het Tuinfeestpubliek zullen deze optredens de bands weer het gevoel geven terug te zijn in hun meest roemrijke periode.
Zondag is de familie- en tributedag met uitgebreid vermaak voor de kinderen. Muzikaal starten we in de jaren 60 waarna de 80’s, 90’s en 00’s aan de beurt komen en we eindigen met alle decennia te samen in de indrukwekkende mesh ups van Les Truttes.
Ondertussen zal er het gehele weekend weer voldoende te eten en drinken zijn en met het weer komt het ook wel goed.
Voor verslagen en foto’s is de tuinfeest-crew van Slaponline weer iedere minuut van het Tuinfeest aanwezig.
Zie ook de website van het Tuinfeest voor het volledige programma en eventueel tickets.