Men kan zich nog steeds aanmelden voor een klus tijdens NL DOET. Let op: als je financiën nodig hebt kun je tot 31januari een aanvraag indienen bij het Oranjefonds. Kijk HIER maar eens voor aanmelden en geld aanvragen.

Bovendien kunnen vrijwilligers zich nu ook al opgeven voor vrijdag 9 en zaterdag 10 maart als de landelijke vrijwilligersdagen weer georganiseerd worden. Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op de website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Ook in de gemeentes Asten en Someren zijn er volop klussen te klaren. Buiten En Zo in Lierop heeft zich al aangemeld voor het maken en herinrichten van een caviahok en bijbehorend dierenweitje op vrijdag 9 maart. Op ruim 15 plekken wordt er getimmerd, opgeruimd, geschilderd, geschoffeld, koffie gedronken en veel samen gelachen. Een leuke en mooie gelegenheid om alleen, als vriendengroep, collega’s of buren een andere club te helpen voor een dag.

Kijk op www.nldoet.nl waar je aan de slag kunt, of bel vrijblijvend naar Onis Vrijwilligerscentrale, 0493-441256 of c.vaneijden@oniswelzijn.nl

 

NLDOET is samen de handen uit de mouwen steken…