In de zaalvoetbalcompetitie haalde Berkvens ongenadig hard uit tegen Van Gennip dat ongeveer 5 minuten stand hield maar daarna compleet werd weggespeeld. Het werd 14-3 voor Berkvens. Voor Van Gennip waren Tim van Lieshout, Maarten van den Eijnden en Rob Hurkmans de doelpuntenmakers.

Coen Mulder opende in de 4e minuut de score voor het Wapen tegen Topparty. Twee minuten later stond het weer gelijk door een treffer door Ralf van de Laar, 1-1. In deze sportieve wedstrijd ging het goed tegen elkaar op. In de 14e minuut kende de scheidsrechter een strafschop toe aan Topparty hetgeen achteraf geen strafschop maar een vrije schop had moeten zijn. Na een achterbal kwam de doelman met de bal in zijn handen buiten zijn doelgebied en dit had met een vrije trap bestraft moeten worden. Indien de doelman tijdens een spelsituatie deze fout had gemaakt was het een strafschop geweest. Ralf van de Laar benutte de strafschop, 2-1.

In een pittige wedstrijd tussen Breukers en Hurkmans schoot Maarten van den Broek van Breukers in de 12e minuut hard tegen de paal. Twee minuten later was het wel raak toen Alex Banfi van afstand scoorde, 1-0. Tot drie minuten voor tijd bleef het gelijk opgaan. Mart van den Eijnden zorgde toen voor de 1-1 door van dicht bij te scoren. Een minuut later leed Hurkmans balverlies waardoor Maarten van den Broek de winnende treffer kon aantekenen, 2-1.

Educontract deed wat het kon tegen Egelantier maar wist in deze sportieve wedstrijd niet te scoren. De Egelantier wel… maar liefst 4 maal.

Centraal kwam goed uit de startblokken tegen het Zunneke door de treffer van Jan Verhees in de 5e minuut. Scoren zat er verder voor Centraal niet meer in. Rens van Lieshout maakte in de 18e minuut de gelijkmaker. Het ging lekker en sportief tegen elkaar op. In de 26e en 27e minuut kwam Harry Maas in actie door eerst na een soloactie en vervolgens uit een combinatie met Rens van Lieshout te scoren, 3-1.