Over 4 weken is het zover… het Slaponline Jeu de Boules Toernooi. Met plezier kijken we terug naar Koningsdag 2022. Het was weer als vanouds. Prachtig weer, ‘n (bijna) uitverkocht toernooi en vooral heel veel gezelligheid, zoals o.a. te zien is op het filmverslag wat Siris voor ons maakte en wat hieronder te zien is.

De organisatie zal er ook dit jaar alles aan doen om het de deelnemers en bezoekers naar hun zin te maken. Er wordt gezorgd voor 16 Jeu de Boules banen, een pannakooi voor de kinderen, de horecatent, de terrassen, de frietwagen en niet te vergeten het schminken voor de kleuters en peuters.

Door het organiseren van dit evenement is het mogelijk om Slaponline in de lucht te houden. Wegens de alsmaar hoger wordende kosten zijn alle inkomsten méér dan welkom. Gelukkig zijn er nog “de vrienden van Slaponline” die regelmatig ’n donatie doen maar door de inkomsten van het Jeu de Boules Toernooi is de continuïteit van de website waar Lierop trots op is gewaarborgd.

Vanaf nu kun je je weer aanmelden!
Door een mailtje naar Frank Hurkmans (frankhurkmans@chello.nl) te sturen ben je verzekerd van ’n geweldig gezellige middag/avond. Bellen of app-pen kan natuurlijk ook (0650630388).

Iedereen van 18 jaar of ouder en die op één of andere manier binding heeft met Lierop mag zich opgeven. We spelen met koppels van zowel mannen, vrouwen als gemixt.

Het inschrijfgeld van € 10,00 per koppel hoeft pas bij het begin van het toernooi betaald te worden. Het advies is om niet te lang te wachten met je aanmelding want er kunnen “slechts” 64 koppels mee doen, en VOL = VOL.

We zien elkaar dus op donderdag 27 april om 13.00 uur op het “Place de la Pétanque” bij Sportpark de Renkant.

Zie eventueel ook de foto’s van vorig jaar.