In de zaalvoetbalcompetitie ging Jagershuis prima van start tegen Berkvens en stond in de 9e minuut op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Job van den Nieuwenhof en Daan Kuijpers. Berkvens leek overdonderd maar kwam sterk terug. Drie doelpunten van doelman Fabio Peters op nagenoeg identieke wijze (in linker benedenhoek) in de 10e, 19e en 21e minuut zetten Berkvens op een 2-3 voorspong. De moraal van Jagershuis brak en Berkvens scoorde tussen de 23e en 29e minuut nog 5 keer door Luuk Hoeken, Devi Fondon(2x) en Robin van den Aker(2x), 2-8.

In de 1e klasse werkten Loomans en Educontract hard om te scoren. Ondanks de vele kansen lukte dat niet. Beide teams gingen met 1 punt naar huis., 0-0.

Bij Hurkmans tegen BekenHDSolar werd er in het eerste kwartier niet gescoord. Doelman Paul van den Boomen liet in de 15e minuut een afstandsschot los, 0-1 voor BekenHDSolar. Het venijn zat ‘m in de staart van de wedstrijd. Rob Verstappen maakte er in de 24e minuut 0-2 van voor BekenHDSolar. Hurkmans kwam nog sterk opzetten tot 2-2 door treffers van Tom Raijmakers en Bart Sijbers in de 26e en 28e minuut. In dezelfde minuut stelde Paul van den Boomen de overwinning voor BekenHDSolar veilig, 2-3.

In de 2e klasse kon ISM pas in de laatste 7 minuten afstand nemen van Kosman. Nadat Sem van de Nieuwenhof in de 4e minuut de score had geopend voor ISM trok Yoshi Vinken de stand in de 13e minuut weer gelijk, 1-1. Tussen de 23e en 29e minuut scoorde ISM nog 5 keer door Sem van den Nieuwenhof (hard in de kruising), Jeroen Gubbels en Tijn van Nuenen(2x) en een eigen doelpunt van Kosman. Roy van Zon scoorde tegen bij 1-4, 2-6.

Koploper Tonny’s had toch wel moeite met vHeugten. Hein van den Einden schoot in de 10e minuut raak, 1-0. In de 23e minuut vergrootte Rob Rijkers de voorsprong voor Tonny’s, 2-0. In de slotminuut passeerde Mathijs Peters de doelman van Tonny’s, 2-1. vHeugten kreeg in de slotfase verschillende goede kansen om te scoren maart doelman Roel van Otterdijk stond steeds in de weg.