In de zaalvoetbalcompetitie eindigde de Lieropse derby tussen Jagershuis en Topparty onbeslist. In de 9e minuut kwam Jagershuis op voorsprong toen Rob van der Sluijs de bal keurig in de benedenhoek plaatste, 0-1. In de 17e minuut stond Luuk Versteegden op de juiste plek om een voorzet doeltreffende af te ronden, 1-1.
In de 2e klasse lieten Zunneke en Centraal een leuke zaalvoetbalwedstrijd zien. Beide teams kregen kansen maar die werden niet benut. Pas in de 23e minuut wist Centraal te scoren, 0-1 en in de slotminuut werd de eindstand 0-2 na een goed uitgespeelde counter, 0-2.
Bij Hurkmans tegen LeenenRegiobank speelde het spel zich grotendeels op het middenveld af. Sporadisch waren er kansen. In de 11e minuut schoot Ralf Hurkmans zijn gelijknamig team naar de overwinning met een knap schot, 1-0.
Educontract kon er eens lekker op los scoren tegen Sphinx. In deze wedstrijd vielen 10 doelpunten, de meeste van de hele avond. Voor Educontract scoorden Willem van den Einden, Axel van den Biggelaar(3x) en Rens Hurkmans (3x), eindstand 3-7.