Afscheid nemen is altijd zwaar, zo ook gisteren toen Sanne en haar jeugdraad vroeg in de avond afscheid moesten nemen van Carnaval 2017. Sanne wilde liever nog een tijdje ‘aan’ blijven maar aan alles komt een end, ook aan een Prinses die zeer genoten heeft en ook anderen geweldig heeft laten genieten van het jeugdcarnaval in Lierop, een onmisbare afdeling binnen de Kaauw Voetjes, al 45 jaar lang!
Met de jeugdhoogheden en de raad van elf nam ook Frits van Lieshout afscheid van de jeugdcommissie waarin hij zo lang lid van geweest is. Bloemen en mooie woorden waren zijn terechte deel voor zijn inzet.
In de avond vond ook de traditionele afsluiting plaats van Prins Paul en het bruidspaar Bart en Bertina dat nog met hun feest van de middag bezig was. Zij kunnen terugzien op een mooi Carnavalsjaar waarin zij de kar trokken en de Kaauw Voetjes hen graag volgden.
Naast de hoogheden werd ook afscheid genomen van Diony en Peter van den Eijnde, die nu ook bij de Raad van Elf stopt. Ook zagen we bloemen voor de afscheid nemende Monique Wijnen bij de dames van de Raad en Beppie vd Sluijs bij de amusementscommissie. Rick van Vlokhoven stopt als adjudant maar gaat wel verder met de Raad. Wellicht komen boer Bart en Peter Hurkmans ook bij de Raad. Het pak past hen zeker niet slecht! Zie daarvoor de foto’s van de Kaauw Voetjes: Afscheid Jeugd en Afsluiting.