In de zaalvoetbalcompetitie was Postel 2 in de beginfase tegen Topparty duidelijk de betere. Zij openden dan ook in de 7e minuut de score, 0-1. In de 12e minuut liet de doelman van Topparty de bal los en toen was het een klein kunstje om de bal binnen te tikken, 0-2. Topparty hervond zich en speelde vervolgens misschien wel de beste wedstrijd tot nu toe. In de 24e minuut tikte Dirk Hesius de bal binnen na een 1-2tje met zijn doelman Ralf van de Laar, 1-2. Na een mooie individuele actie in de 26e minuut schoot Hidde Maas de gelijkmaker in het Postel 2 doel, 2-2. Ondanks aandringen van beide kanten werd er niet meer gescoord. Het eerste puntje voor Topparty is binnen.

Van Gennip en het Wapen waren in 1e instantie goed aan elkaar gewaagd. Pas in de 15e minuut kwam het Wapen op 0-1 door een doelpunt van Nicky Meeuws. Van Gennip werd wakker geschut en alle ballen gingen vervolgens op Bart Sijbers. Hij werd de man van de wedstrijd door 4 keer te scoren, 4-1 voor Van Gennip.

In de 1e klasse  won Jagershuis krap van Van Zoggel 2. Bram van Mierlo opende de score voor Van Zoggel na een 1-2tje met Tim Raijmakers, 0-1. Vijf minuten later was de gelijkmaker voor Rob van der Sluijs, 1-1. In de 20e minuut zette Tim Raijmakers Van Zoggel op een 1-2 voorsprong na een mooi doelpunt uit de draai. Jagershuis kwam op gelijke hoogte na een eigen doelpunt van Tim Raijmakers in de 28e minuut, 2-2. Jagershuis zette nog even druk tijdens de consternatie die bij Van Zoggel was ontstaan en in de 29e minuut schoot Thijs van Heugten zijn team naar de overwinning, 3-2.

In de eerste 20 minuten kwam Uncle Buck op 3-0 tegen het Zunneke door doelpunten van Koen Jansen en Rick van Bussel(2x). Het Zunneke kwam beter in de wedstrijd en in de 29e en 30e minuut scoorden Harrie Maas en Mathijs Peters voor het Zunneke. Uncle Buck kroop door het oog van de naald. Hun blijdschap was er niet minder om, 3-2.