Wat hebben we genoten! Van de allereerste tot – letterlijk en figuurlijk – de allerlaatste minuut! We hebben carnaval groots gevierd en van alles gedaan wat (niet) mag.
Maar dit hadden we nooit kunnen doen zonder jullie. En daarvoor is onze dank enorm groot.

Dank aan alle Kaauw Voeten en Kaauw Voetjes van Lierop. Dank aan de Carnavals-vereniging dat wij dit jaar het prinsenpaar mochten zijn en voor alle goede zorgen en gezelligheid. Dank aan de raad van 11 en hun dames, jullie zijn een schitterende club! Dank aan Vorst Koen voor zijn oneindige geduld, gezelligheid en het altijd klaar staan als we weer eens vast liepen.
Uiteraard ook heel veel dank aan Adjudant Mike en Lynn. Wat hebben wij veel plezier met elkaar beleefd en wat zijn jullie mooie, lieve mensen!
Dank aan Jeugdprins Roel, adjudante Senna en de jeugdraad van 11, jullie houden nog een mooie verrassing voor het stelen van de scepter van ons tegoed!
Dank aan het boerenbruidspaartje Eefke en Keano en hun getuigen Tessa en Sjors en de jeugd-commissie. Het was meer dan een feestje samen met jullie!
Dank aan de Alaafclub, dat jullie erbij waren en dat jullie dit vol enthousiasme met ons hebben mee beleefd. Dit was voor ons elke keer weer bijzonder om te zien en een enorme steun in de rug gebleken.
Dank aan de Frank van de Hogelijedijk tot Oeijenbraak. Jullie inzet voor ons prachtig versierde huis, het liedje tijdens onze receptie, de buurtversiering en de optocht heeft ons zeer geraakt.
Dank aan de Koepelbloazers. Wat is het genieten om samen met jullie een feestje te bouwen.
Dank aan de vrienden, die ieder op hun eigen manier hebben mee gefeest.
En dank aan de familie. Zonder jullie was dit nooit gelukt! Meedenken en meehelpen om het zo goed mogelijk voor onze jongens te doen, jullie hulp tijdens één van de vele afterparty’s en jullie te gekke deelname aan de optocht. Maar vooral het sàmen genieten en sàmen vieren.

Het wàs een prachtig avontuur en het ìs een onuitwisbare ervaring geworden waarvan wij van te voren nooit hadden durven denken dat het zò bijzonder zou zijn. Trots terugkijkend op een fantastisch carnavalsjaar en met een traan en een lach hebben wij afscheid genomen. Nogmaals Kaauw Voeten en Kaauw Voetjes,

Bedankt, bedankt, bedankt!

Groeten,
Prins Jan, Prinses Rina en de mini-prinsjes Jan, Tim en Ries