In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie werd bij Van Gennip tegen Steenstra 12 keer gescoord. De overwinning ging met 5-7 naar Steenstra. Voor Van Gennip scoorden Chris Filippini (4x) en Tim van Lieshout. Voor Steenstra deden dat Koen de Louw (4x), Ties Steenstra (2x) en Joost van der Velden.

In de 1e klasse viel Jagershuis sterk aan tegen Van Zoggel 2 maar de doelpunten vielen aan de andere kant. Teun Verhees (5e), Bram van Mierlo (17e, 23e) en Sem Leenen (29e) scoorden bijna allemaal na een counter, 4-0.

In de 2e klasse  won Centraal van Hurkmans en klom daardoor naar de 4e plek, een voor Centraal ongekende luxe. Jan Verhees (2x) en Jeroen van Lierop zorgden in de eerste 14 minuten voor een 0-3 voorsprong voor Centraal. In de 21e minuut scoorde Harm Gubbels met een intikker 1-3. Centraal nam het initiatief weer over en Jeroen van Lierop maakte er in de 23e en 26e minuut 1-5 van. Het slotakkoord in deze wedstrijd was voor Willem Hurkmans die in de 27e minuut na een doorloopbal de uitslag op 2-5 bepaalde.

Bleekerven trad zonder wissels aan tegen het Zunneke en werd totaal overklast. Ruim 10 minuten hield Bleekerven stand. Vervolgens bepaalden Ralph Bekx (2x), Michiel Peters, Martien van Heugten en Harrie Maas de uitslag op 0-5. Door deze overwinning steeg ‘t Zunneke een plek in het klassement.