Van A Capella kregen we onderstaand bericht…

22 November, de officiële feestdag van de patroonheilige van de muziek Sint Cecilia is vaak een mooie gelegenheid om jubilarissen te fêteren of om de dankbaarheid uit te spreken tot de musici, commissarissen en genodigden.

Zo’n heel bijzondere dag is het voor jubilaris Willie Donkers, bassist van mannenkoor A Capella, geworden op zaterdag 25 november.
Te midden van zijn collega zangers en genodigden heeft de jubilaris zijn robijnen jubileum gevierd. ‘Een belangrijk deel van je vrijetijd schenk je, Willie, aan ons mannenkoor ‘A Capella’. Op diverse fronten laat je je muziekkwaliteiten horen als zanger en als accordeonist. Verder toon je ook je vakkennis aan het koorgezelschap, waar het koor ook de vruchten van mag plukken’, aldus voorzitter Harrie van der Sanden in zijn feest predicatie bij zijn benoeming tot erelid’.

Uit erkentelijkheid voor zijn grote betekenis bij mannenkoor A Capella, is aan onze robijnen jubilaris Willie Donkers het erelidmaatschap van mannenkoor A Capella verleend. Op een enthousiaste en inspirerende wijze zet de gedecoreerde Willie Donkers zich belangeloos in voor een grote (muzikale) bijdrage voor de vereniging en de Lieropse samenleving. De voorzitter reikte de daarbij behorende versierselen uit.
Het boeket bloemen is uitgereikt om tevens de dank tot uitdrukking te brengen aan zijn echtgenote Nellie voor haar grote betrokkenheid bij het koorgezelschap.

Met een miniconcert voor het erelid Willie Donkers en zijn echtgenote Nellie is het officiële gedeelte van de Sint Cecilia feest ‘Zing met ons mee. Lach met ons mee’ feestelijk voortgezet met een hartig hapje en een drankje in aanwezigheid van entertainment ‘De Markies’ in eetcafé ’t Jagershuis.

Foto’s: Muzikale hulde aan het echtpaar en jubilaris Willie en Nellie Donkers (Foto Harrie van der Sanden).