Sinterklaasintocht in Lierop is elk jaar weer een feest voor de kinderen. Ook dit jaar genoten weer vele kinderen van de Sint en zijn Pieten.

Nadat de Sint welkom geheten werd door Mieke, de fanfare en de beide gildes op het kerkplein, kon het Sinterklaasfeest worden voortgezet in gemeenschapshuis de Vurherd.
Ook daar was de presentatie in handen van Mieke, mede onze dank hiervoor.

De muzikale start van deze middag was in handen van Young Dynamic onder leiding van Frank van Gastel. Sinterklaas werd getrakteerd op verschillende liedjes. Het klonk erg mooi. Ook de danseresjes van Démarrage mochten niet ontbreken op deze middag en zij hadden zelfs twee dansjes ingestudeerd. Anne Verberne en Cindy Maas, hun leidsters, chapeau; er stond een groepje enthousiaste meisjes.
Verschillende prijsjes werden uitgedeeld door de Sint en Zwarte Piet aan kinderen met een mooie tekening. Sarah van Loon en Marlein Vermeulen lazen hun zelfgemaakte gedicht voor.

De afsluiting van deze gezellige Sinterklaasmiddag was in handen van de Gitaarkamer.
Jan Willem Dubbeldam trad met vier leerlingen op.
Evi speelde een mooi nummer van Ed Sheeran, daarna speelde en zong Gijs, zie ginds komt de stoomboot, gevolgd door Ward, met de electrische gitaar, Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht en als afsluiting Indy met de cup song.

Het was erg mooi en in de zaal was het muisstil.
Onze dank voor jullie inzet en mooie afsluiting van deze middag.

Tot volgend jaar,
Oranjecomité Lierop

Zie de foto’s.