In de zaalvoetbalcompetitie werd er maar liefst 10 keer gescoord bij Bij Guus&Willem tegen Topparty. Luc Bouwmans(2x), Max Sonnemans(4x) en Arco van Dijk scoorden voor Bij Guus&Willem. Chris Filippini(2x) en Ralf van de Laar deden dat voor Topparty, 7-3.

In de 2e minuut zette Koen Tomassen Loomans op een 0-1 voorsprong tegen Hurkmans. Een bal afkomstig van doelman Bart van Lierop van Hurkmans passeerde in de 20e minuut door het midden alles en iedereen, 1-1. Doelman Ferry Donders van Loomans liet zich ook niet onbetuigd en zorgde in de 25e minuut voor de overwinning van Loomans, 1-2.

CanadeesMBerkers en Educontract openden de competitie 21/22. Willem Basten schoot in de 4e minuut vanaf de 10 meterlijn hard in de kruising, 0-1. In de 7e minuut zorgde Daan Hooglugt van afstand voor de 0-2. CanadeesMBerkers ging meer in de aanval. Stef van den Wijnboom maakte daar in de 13e minuut goed gebruik van en schoot vanaf eigen helft in een leeg doel, 0-3. Door een ongelukkig eigen doelpunt verloor CanadeesMBerkers hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 0-4.

LeenenRegiobank en van Heugten waren goed aan elkaar gewaagd. Pas in de 19e minuut opende Arjan van Hugten de score voor LeenenRegiobank, 1-0. Nog geen minuut later trok Ralph Bekx met een afstandsschot de stand gelijk, 1-1. Met nog 3 minuten te gaan schoot aanvoerder Sander Gerritsen nagenoeg vanaf de achterlijn de bal in het van Heugten doel, 2-1 overwinning voor LeenenRegiobank.