In de zaalvoetbalcompetitie had Topparty geen schijn van kans tegen DKanters dat deze wedstrijd met 0-6 won. Maico Meulen (4x) en Jan Meulendijks (2x) passeerden gelegenheidsdoelman Roel van de Laar. Topparty kreeg kansen om te scoren maar doelman Oelse Venhuizen stond steeds goed opgesteld, 0-6.

Alle doelpunten in de wedstrijd van Loomans tegen Hurkmans werden gemaakt door Chris van Eijk. In de 5e minuut liep hij per ongeluk tegen een voorzet van Hurkmans aan waarna de bal in zijn eigen doel verdween, 0-1 voor Hurkmans. In de 9e minuut schoot hij in de uiterste benedenhoek de gelijkmaker binnen en vier minuten voor tijd maakte hij de winnende treffer na een mooie aanval.

In de 2e klasse verloor Van Heugten van plaatsgenoot Educontract. Daan Hooglugt (2x) en Axel van den Biggelaar zorgden voor een 0-3 voorsprong voor Educontract. Kort hierna redde Rens van Lieshout de eer voor Van Heugten kort voordat Toon Hesius de uitslag op 1-4 voor Educontract bepaalde.