Van Bart de Groot kregen we het verzoek zijn persoonlijke reactie, die hij enkele dagen geleden via social media publiceerde, te delen op slaponline.

Hoewel wij onafhankelijk zijn en dat graag zo willen houden, vinden wij dat we aan zijn verzoek moeten voldoen, tenslotte hebben wij ook het bericht van Arjan Evers, fractievoorzitter van het CDA Someren, onlangs geplaatst en hebben we de berichtgeving vanaf het begin van het ontslag van Guido Schoolmeesters in grote lijnen gevolgd want het is ook Lierops belang.

Jammer genoeg is er geen Lieropse Lijst meer dus zullen we het als Lierop nog meer moeten hebben van alle politieke partijen die in de Somerense gemeenteraad vertegenwoordigd zijn, ook  van de gemeenschapslijst.

‘Transparantie en openheid’ zijn ook landelijk zeer actuele begrippen, dat hebben we de laatste week vooral gezien. Dat dit ook op lokaal niveau geldt kunnen we alleen maar steeds meer constateren in deze ‘affaire’ die geen schoonheidsprijs verdiend.

Voor geïnteresseerden hieronder het persoonlijke verhaal van Bart, ga er maar eens goed voor zitten want het duurt 20 minuten.
Daaronder ook de links van onze vorige berichten hierover.

Bericht ‘Toevoeging CDA Someren’
Bericht ‘Bekijk hoe het tot een minderheidscoalitie is gekomen’
Bericht ‘Guido Schoolmeesters ontslagen. ,,Ik word met pek en veren op straat gezet”