Welke maatregelen er ook gelden, carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes Lierop gaat er alles aan doen om er het maximale, voor zoveel mogelijk carnavalsliefhebbers uit te halen! Zonder de jeugd geen Kaauw Voetjes dus wordt alles op alles gezet om het vooral voor hen onvergetelijk te maken.

Zo wordt de nieuwe jeugdprins of prinses met zijn/haar adjudant en het jeugdboerenbruidspaar met hun getuigen onthult op zaterdag 19 februari in OJC Nirwana. De zaal zal weer helemaal in carnavalssferen worden omgetoverd zodat de nieuwe hoogheden in een echt kaauw warm bad terecht zullen komen.

De Kaauw Voetjes Klappen ‘r op! Meer details over o.a. tijden volgt later via onze site en socials.

Op dit moment zijn de voorbereidingen nog in volle gang en hoe het er precies uit zal gaan zien is uiteraard ook helemaal afhankelijk van de maatregelen op dat moment. Binnen de mogelijkheden zullen we er een onvergetelijk feest van maken.

Naast de jeugdonthulling op zaterdag 19 februari organiseert de vereniging op carnavalszaterdag 26 februari een heuse Klappe‘r optocht met aansluitend een Drive Thru receptie om onze kersverse hoogheden persoonlijk te kunnen feliciteren.

Op zondag 27 februari zal er ook nog een leuke jeugdactiviteit op het programma staan.

Uiteraard kijken de Kaauw Voetjes ook naar de volwassenen en wordt er momenteel bekeken wat daar de mogelijkheden zijn. Houd onze site en social in de gaten om ook hier van op de hoogte te blijven.

www.kaauwvoetjes.nl