Aanstaande zaterdag gaat Carnaval 2023 van start in Lierop. Traditioneel zal dit zijn met een geweldige optocht en een geweldige afterparty bij de Vurherd.

De organisatie van de optocht is er helemaal klaar voor, de prijzen zijn gepoetst en de artiesten die optreden tijdens de afterparty staan te popelen!

De aanvang van de optocht is 14.00 uur en de start is bij de Hogeweg. In de avond zijn er o.a. optredens van Wilfried Wildschwein, DJ Fatguys en het Turbo Team (DJ’s).

We hebben 18 deelnemers die verdeeld zijn onder buurtschappen, individueel en nieuw dit jaar wordt de jeugd ook apart beoordeeld. Ook is de route wat gewijzigd. We starten nu in de Hogeweg ter hoogte van de Frank Doucettestraat. Van daaruit trekt de karavaan richting de van Dongenstraat, Somerenseweg, Groenstraat, Felicitestraat, Lijestraat, Offermanstraat en eindigen op het kerkplein waar een versnapering voor de deelnemers staat te wachten. Wij zijn er trots op dat we toch na twee jaar een optocht op de been kunnen zetten. Dan kan gewoon in Lierop!

As zaterdag mogen de deelnemers tussen 10.00 en 11.00 uur hun nummer op komen halen bij Toon Hesius (florastraat 8). We gaan voor mooi weer en veel plezier, met hopelijk veel publiek. Na afloop van de optocht zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de Vurherd. Ook zal de winnaar van het Blauwe Kei zoeken bekend gemaakt worden. De middag/avond wordt verder muzikaal aangekleed door de Koepelbloazers, Wilfried Wildschwein, DJ Fatguys en DJ’s Turbo Team.

Meer info over de optocht vindt u op de website. Tot zaterdag!

Toon Hesius
Margret van Hoek
Wiljam van Bussel
Bart Megens