Na de aangekondigde versoepelingen heeft caranvalsvereniging De Kaauw Voetjes Lierop alle seinen op “Volle bak oan” gezet. Uiteraard een programma in aangepaste vorm maar desondanks toch een mooi en vol programma voor jong en oud.

Zaterdag 26 februari:
• Klappe’r Optocht
De jeugd gaat – begeleid door de “grote” raad van 11 en de Koepelbloazers – op de grote prinsenwagen door het dorp voor een heuse
Klappe’r optocht. We hopen op zoveel mogelijk mensen buiten op hun eigen oprit om onze nieuwe jeugdhelden te begroeten!
Aanvang: 12.30 uur – Start optocht: OJC Nirwana

• Jeugdhoogheden receptie
Na de geweldige Klappe’r optocht is er voor iedereen die maar wil de gelegenheid om onze nieuwe jeugdhoogheden te feliciteren in
een speciaal daarvoor georganiseerde receptie. Wil je een stukje doen? Meld je dan voor 25 februari aan bij jeugd@kaauwvoetjes.nl
Aanvang: 14.30 uur – OJC Nirwana

• Kei Blauwe Bal
Na de jeugdreceptie verhuizen we van OJC Nirwana naar onze gloedje nieuwe residentie “De Ontmoeting”. Aldaar vindt het “Kei Blauwe Bal” plaats waar o.a. de prijsuitreiking zal worden gehouden van de zoektocht naar de Blauwe kei. Dit alles onder muzikale ondersteuning van de Koepelbloazers, Wilfred Wildschwein en een toffe DJ.
Aanvang: 18.00 uur – Residentie De Ontmoeting

Zondag 27 februari:
• Stuiterbal
Nadat de raad van 11 en de Koepelbloazers genoten hebben van een heerlijk verzorgd ontbijt wordt de stoet wederom ingezet naar OJC Nirwana voor het “Stuiterbal”. Een kei leuk carnavalsfeest voor Jong en Oud! Iedereen is welkom om samen te feesten!
Aanvang: 14.00 uur – OJC Nirwana

• Vier us feest!
Na het Stuiterbal gaan we weer verhuizen naar Residentie De Ontmoeting voor een Vier us Feest! Dit met o.a. een wedstrijd stropdasdrinken en meer!
Aanvang: 18.30 uur – Residentie de Ontmoeting

Maandag 28 februari:
• Tik ‘m aandag
Het evenement van het jaar is sinds enkele jaar “Tik ‘m aandag”! Een mega feest in een geweldig gezellige feesttent bij Residentie De Ontmoeting in Lierop.
Helaas door corona dit jaar wel in een iets afgeslankte vorm maar dan nog! Wel met de welbekende vette lunch, lange tafels, een waanzinnige Carna-cantus, optredens van De Koepelbloazers en DJ Fatguys! Wil je een tafel bemachtigen?
Aanmelden kan vanaf vrijdag 18 februari 11:11 uur via www.kaauwvoetjes.nl/tik-m-aandag
Aanvang: 12.00 uur – Residentie de Ontmoeting