Afgelopen zaterdag 8 januari hield CV De Kaauw Voetjes voor de tweede keer haar kerstbomen ophaalactie. Dit jaar niet alleen in Lierop maar ook in de kerkdorpen daar omheen. Zonder daar al te veel bekendheid aan te geven kwamen er ook veel aanmeldingen binnen uit die omringende dorpen. De actie mag met recht een succes genoemd worden.

De opbrengsten zijn ten opzichte van het jaar daarvoor maar liefst verdubbeld. Een steuntje in de rug van de carnavalsvereniging dat nu zeer welkom is in deze vervelende tijd. Volgend jaar wordt deze actie zeker weer herhaald, dus je hoeft je ook dan geen zorgen te maken over een vieze auto, hars aan de handen, of een volle kliko.

Een speciaal woord van dank gaat ook uit naar de Blokhut Lierop voor het ter beschikking stellen van hun accommodatie en de vuurkuil. Verder ook naar Jeffrey Vervuren van Meubel Outlet Weert, Stijn Hesius van Top Party Verhuur en Marius vd Eijnden van Vd Eijnden Autoschade voor het ter beschikking stellen van hun wagenpark voor het ophalen van de kerstbomen.

Iedereen bedankt en tot volgend jaar!

Jan van Lieshout
PR c.v. De Kaauw Voetjes