Op zaterdag 14 en zondag 15 mei vindt Peteyfest plaats aan de Steemertseweg in Lierop.

Naast de zaterdag opent het festival haar deuren vanaf dit jaar ook op zondag. De organisatie wil Peteyfest met deze extra dag toegankelijk maken voor jong en oud. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom en de toegang is gratis!

Het hoofdpodium staat in het teken van live muziek met een aantal geweldige cover bands, live acts en als afsluiter Royal Beat! Daarnaast is er nog veel meer te beleven. Ga uit je dak bij “Welkom in de Feesttent”, of laat je beste dansmoves zien in de “WEY” area.

Heb je even geen zin om te dansen? Zoek dan het terras op en geniet daar van een heerlijk speciaalbiertje van de Petey Blinders bar en de beste platen van De Vinyl Bus. Vergeet ook zeker niet een hapje te eten bij een van de food trucks.

Peteyfest opent haar deuren om 13:00. Voel je welkom om binnen te lopen, en kom ook gerust na een bezoekje aan de Jaarmarkt naar Peteyfest.

Het is mogelijk om jezelf te verzekeren van toegang. Ga hiervoor naar www.peteyfest.nl en plaats vooraf een reservering. Je betaalt dan € 11 in de webshop en krijgt bij toegang van het festival 4 munten (t.w.v. € 11). Je kunt op het festival ook gewoon los munten kopen.

Programma hoofdpodium zondag 15 mei
14:00 Blending Vocals (met Sem Rooijakkers van The Voice)
15:30 Van Eigen Bodem (Nederpop)
17:45 DUDE (Pop & Rock ’n Roll)
19:30 Driven (allround cover band)
21:15 Royal Beat (de ultieme party band! – zie hieronder) 

Martijn van den Eijnden
Peteyfest