In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie bouwde Topparty in de eerste 20 minuten een mooie 0-3 voorsprong op tegen Jan&Jan door doelpunten van Thijs Meeuws, Hidde Maas en Chris Filippini. In de laatste 10 minuten kwam Jan&Jan nog terug tot 2-3 door treffers van Gjalt Burger en Frank Ceelen, 2-3.

In de 1e klasse deed DeskaMarkt8 goede zaken door met 1-4 te winnen van Educontract. Door deze overwinning kwam DeskaMarkt8 op doelsaldo aan de leiding. Jos Hurkmans en Douwe Hurkmans(3x) scoorden voor DeskaMarkt8. Harm Gubbels redde voor Educontract de eer. Volop spanning in de 1e klasse.

vZoggel 2 won met 3-1 van Hurkmans. In een sportieve wedstrijd opende Tom van Zoggel in de 8e minuut de score door de bal in 3e instantie in het doel te schieten, 1-0. Drie minuten later maakte Frank Hendriks er op een laconieke manier 2-0 van. In de 23e minuut verkleinde Kevin Geerts de achterstand voor Hurkmans tot 2-1. Nog geen minuut later schoot doelman Bram van Mierlo de bal in de uiterste benedenhoek, 3-1.

Uncle Buck haalde met 8-3 uit naar vHeugten. Luuk Verhees(3x), Cas van Vlerken, Rob Hurkmans(2x) en Mark Oudshoorn(2x) scoorden voor Uncle Buck. Ralph Bekx(2x) en Harrie Maas deden dat voor vHeugten.

Kampioen ISM  kwam in de 8e minuut op 0-1 door een afstandsschot van Ties Sweegers. Lange tijd wist ’t Klumpke een grotere achterstand te voorkomen. Tussen de 25e en 28e minuut scoorden Jeroen Gubbels(2x) en Sjoerd van Heugten voor ISM dat daardoor met 0-4 won.