Morgen, precies op d’n elfde van d’n elfde, zal het carnavalsseizoen van start gaan en zullen de nieuwe hoogheden onthuld worden.

De onthulling van de nieuwe jeugdprins- of prinses en het nieuwe jeugdboerenbruidspaar met hun getuigen zal in de middag plaats vinden in de residentie zaal Nellie van Oosterhout.

’s Avonds om 20.30 begint het Prinsenbal waar de onthullingen van het bruidspaar en de grote Prins plaats zullen vinden.

Wordt het een van de Top Drie in de stand van het Prinsenraden (Guus Berkers, Robert van Otterdijk, Jan van Lieshout jr.) of een van de andere bijna 50 geraden personen waarvan de inzenders denken dat die zeker kans gaan maken?

De onthullingen van de Kaauw Voetjes staan al lang bekend als bijzonder spannend. Kosten nog moeite worden gespaard om het talrijke publiek zo lang mogelijk in spanning te houden door het regelmatig op het verkeerde been te zetten. Ook dit jaar gaat dit zeker weer gebeuren! Eerst echter nog afscheid nemen van de hoogheden van afgelopen seizoen en daarna kan het spel beginnen.

Raden kan nog tot zaterdag 19.00 uur door een mail te sturen naar nieuws@slaponline.nl
.

Tot morgen!

Zie ook de hints en de stand per nu op onze ‘Raden maar’ pagina.