In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie lieten Van Gennip en Topparty een aantrekkelijke wedstrijd zien. Beide teams hielden elkaar goed in evenwicht. In de 15e minuut kwam Van Gennip op voorsprong door een doelpunt van Bart Sijbers, 1-0. Topparty deed er alles aan om de gelijkmaker te scoren. In de 25e minuut plaatste Thijs Meeuws de bal keurig in de bovenhoek, 1-1. Beide teams probeerden in de slotfase de winnende treffer te forceren hetgeen niet meer lukte.

Hurkmans keek in de 1e minuut al tegen een 1-0 achterstand aan tegen Rehband door een doelpunt van Geurt Seijkens. In de 14e minuut veroverde Mouméne Sabbar de bal, ontweek een sliding en schoot vervolgens in een leeg doel, 2-0. Hurkmans had enkele keren pech in de afwerking maar kwam er verder niet veel aan te pas. In de 18e minuut schoot Geurt Seijkens de winnende treffer voor koploper Rehband binnen, 3-0.