In de zaalvoetbalcompetitie hield doelman Lars van Grotel in het Lierops onderonsje tussen Jagershuis en van Gennip zijn team op de been. Bas van de Wittenboer opende in de 9e minuut de score voor Jagershuis, 1-0. Lang plezier hadden ze daar niet van. Van Gennip nam het initiatief over en Tom Raijmakers (10e en 12e) en Bart Sijbers (15e en 22e) bepaalden de einduitslag op 1-4 voor Van Gennip.

Het schot van John van Ganzewinkel van Centersnacks in de 11e minuut waarmee hij doelman Sjoerd Hooglugt van Hurkmans verraste bleek voldoende voor de zege. Beide teams kregen kansen om te scoren maar het bleef bij de magere 1-0 winst van Centersnacks.

Bij Educontract tegen Bankers redde Tim van Brussel in de 27e minuut bij een 0-6 achterstand de eer voor zijn team Educontract. Eindstand: 1-6.

LeenenRegiobank bleef het Zunneke de baas mede door de inzet van de gebroeders Han en Sander Gerritsen. Han scoorde in deze wedstrijd 3x en Sander 2x. Rob Nijssen maakte de 6e treffer voor LeenenRegiobank. Jeroen Knoops en Rens van Lieshout scoorden voor het Zunneke, 2-6.