De vele bezoekers van het eerste officiële optreden van de Dilemma’s genoten zondagmiddag met volle teugen van het eerste project van Fridy en Nannerl… een ‘Kerstshow’. Peter Maas had met alle arrangementen en beeldmontages een grote bijdrage aan de show en Brabantbos hielp met een sfeervolle inrichting voor een goede basis voor het optreden. Zet daarbij de geweldige zangcapaciteiten en professionele aanpak van het duo en wacht hoe het publiek het verder oppakt. En dat deed het enthousiast.

Naast het thema ‘dilemma’s’ was ook een minibingo toegevoegd die tijdens de optredens actueel werd zodra een bingobeeld in de beeldmontage te zien was. Een ‘afleiding’ die ook de gezelligheid van de middag voor een groot deel van de bezoekers goed deed al leverde het ook een tweespalt op want er is ook altijd wel een deel van de bezoekers die enkel komen voor een echte luistermiddag en dat kan dan wel ’s in het geding komen. Dit geldt ook voor de intermezzo’s waarin de verschillende dilemma’s door Fridy en Nannerl op een gezellige manier besproken werden. Zo kwamen de ‘kerst-dilemma’s’ voorbij rondom de kerstboom, de kerstkaart, het kerstshoppen, de kerstdiners en als laatste dilemma waar het eigenlijk om gaat met de Kerst… een kerstgedachte waarin we b.v. meer overhebben voor de medemens en meer aandacht voor vrede. Met de slotconclusie ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’ werd een mooie middag afgesloten.

Zie ook de foto’s die Roland Welten maakte in onze slapgalerij.

Wie de dilemma’s binnenkort wil zien kan a.s. zaterdag 21 december om 20.30 uur terecht ‘In de Gloria’ in Asten. Klik hier voor kaartjes.