Yes! De eerste namen voor Nirwana Tuinfeest 2020 zijn hier, en niet de minste voor de 45e editie van Nirwana Tuinfeest dat op 14, 15 & 16 augustus 2020 plaatsvindt! Vol trots presenteren we dan ook de volgende namen.

Flogging Molly heeft de eer om de zaterdag af te sluiten met hun aanstekelijke Ierse folkpunk. 14 Jaar geleden stonden ze ook op ons podium en werd het een groot feest! Met hits als ‘Drunken Lullabies’ en ‘Devils Dance Floor’ kunnen we ondertussen luidkeels meezingen!

Daarvoor mag het Australische Wolfmother met een portie rockmuziek zoals het bedoelt is Nirwana Tuinfeest op haar grondvesten laten trillen. Onder leiding van zanger en gitaargod Andrew Stockdale zullen de wereldhits ‘Woman’ en ‘Joker and the Thief’ over de festivalweide gesmeten worden! Vergeet dus niet die luchtgitaar mee te nemen!

Voor de vrijdag zal de hardcore punkband First Blood uit San Francisco zorgen voor die vuist in de lucht. ‘Fuck the Rules’, ‘Enemy’ en ‘These are the Rules’ zijn nummers die eigenlijk al genoeg zeggen!!

Traditiegetrouw is de zondag gereserveerd voor de beste tributebands uit heel Europa. Met het Italiaanse Vipers die een tribute brengen aan Queen en het Belgische In Your Honour die een tribute brengen aan Foo Fighters zijn de eerste namen voor de zondag al veelbelovend.

Met de bekendmaking van deze eerste 5 namen is ook de voorverkoop van Nirwana Tuinfeest 2020 van start gegaan. De entreeprijzen zijn hetzelfde als vorig jaar en ook dit jaar kun je in de voorverkoop al consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief kopen!

Tickets zijn te koop via de website van het Tuinfeest.!
Er zullen nog vele namen volgen!