Nirwana Tuinfeest meldt…

“Nu dat we helaas ook komende editie hebben moeten cancelen, is het toch tijd voor goed nieuws! We slaan namelijk in een unieke samenwerking de handen ineen met de drie andere Lieropse Festivals!

Er zullen drie verschillende festivals plaatsvinden op dezelfde locatie (in onze tuin bij Nirwana). Op zondag 29 augustus zal als laatste van de drie evenementen Nirwana’s Tuinfeestje plaatsvinden.

Met het beperkte aantal van 750 bezoekers gaan we er samen een mooi feest van maken! Eindelijk weer samen zijn onder het genot van een drankje, muziek van de beste tributebands en een knallende afsluiter. Hierover later meer…

De minimale leeftijd is 18 jaar en je hebt alleen toegang tot het terrein wanneer je een geldig entreeticket hebt, een ID-bewijs en een QR-code in de CoronaCheck app. Een QR-code ontvang je bij volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een test die niet langer dan 24 uur oud is! Daardoor kan de 1,5m op het terrein worden losgelaten!

De ticketsale start vandaag, vrijdag 13 augustus om 12:00 uur. Zorg dat je er klaar voor zit want er zijn dus maar beperkt kaarten beschikbaar!

De ticketlink plaatsen we ook HIER vanaf 12.00 uur.
– Ticketprijs: €25 (ex. servicekosten)
– Meer info en line-up volgen z.s.m.

Dank naar Nirwana en de organisaties van Eurosjopper Festival en Peteyfest! Zonder hen zou dit unieke feestje niet mogelijk zijn. Op vrijdag 27 augustus en zaterdag 28 augustus zullen respectievelijk Eurosjopper’s Tuinfeestje en Petey’s Tuinfeestje hun eigen evenement. Voor meer info check je de berichten van Eurosjopper Festival en Peteyfest”.

Ga voor meer informatie over toegang met de CoronaCheck-app naar https://www.rijksoverheid.nl/…/cul…/coronatoegangsbewijs