Peteyfest meldt…

“Tijdens deze once-in-a-lifetime experience hebben 750 bezoekers de eer om weer eens ouderwets los te gaan. Deze keer in de tuin van Nirwana. Verwacht alle mogelijke gekkigheid en sfeer die je van ons gewend bent; confetti, lasers, CO2, heerlijke muziek, gezelligheid en natuurlijk weer samen zijn!

Natuurlijk wel volgens de landelijke COVID-19 richtlijnen, zodat de 1,5m op het terrein kan worden losgelaten. Dit betekent dat er alleen toegang wordt verleend bij een geldige CoronaCheck-app QR-code, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs waarvan de gegevens overeenkomen. Als dit in orde is, dan ben je eenmaal binnen zo vrij als een vogel.

De ticketsale start vrijdag 13 augustus om 12:00 uur via www.peteyfest.nl. Zorg dat je er klaar voor zit want er zijn maar 750 kaarten beschikbaar!

De ticketlink plaatsen we ook HIER vanaf 12.00 uur.
– Ticketprijs: €20.
– Meer info en line-up volgen z.s.m.

Onze speciale dank gaat uit naar @OJC Nirwana, en de organisaties van @Eurosjopper en @Nirwana Tuinfeest waarmee wij dit initiatief zijn gestart. Zij organiseren op vrijdag 27 augustus en zondag 29 augustus ieder hun eigen tuinfeestje in de tuin van Nirwana”.

Ga voor meer informatie over toegang met de CoronaCheck-app naar https://www.rijksoverheid.nl/…/cul…/coronatoegangsbewijs