Team Eurosjopper meldt…

“Wij zeiden toch dat we nog iets gingen doen! Op vrijdag 27 augustus gaan we klein festivalletje organiseren op het terrein van Nirwana genaamd: Eurosjopper’s tuinfeestje!

Eindelijk krijgen helaas maar liefst 750 bezoekers de eer om weer eens ouderwets te genieten van de aller beste en multi-getalenteerde lokale bands! Verwacht dezelfde gezelligheid als bij Eurosjopper, maar dan twee hele weilanden verderop!

De ticketsale start vrijdag 13 augustus om 12:00 uur. Zorg dat je er klaar voor zit want er zijn maar 750 kaarten beschikbaar!

De ticketlink plaatsen we ook HIER vanaf 12.00 uur.
– Ticketprijs: €15,- excl. servicekosten. Totaal €15,73 (exclusief drank).
– Meer info en line-up volgen z.s.m.

Onze speciale dank gaat uit naar @OJC Nirwana, en de organisaties van @Peteyfest en @Nirwana Tuinfeest waarmee wij dit initiatief zijn gestart. Zij organiseren op zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus ieder hun eigen tuinfeestje in de tuin van Nirwana.

Natuurlijk organiseren we wel volgens de landelijke COVID-19 richtlijnen, zodat de 1,5m op het terrein kan worden losgelaten. Dit betekent dat er alleen toegang wordt verleend bij een geldige CoronaCheck-app QR-code, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs en waarvan de gegevens overeenkomen.
Ga voor meer informatie over toegang met de CoronaCheck-app naar https://www.rijksoverheid.nl/…/cul…/coronatoegangsbewijs

Groet, Team Eurosjopper