De provincie voert op de N612 tot en met 30 oktober onderhoudswerkzaamheden uit aan de provinciale weg langs de Zuid-Willemsvaart tussen Someren en Helmond. De werkzaamheden zijn o.a. het vernieuwen van het asfalt, het vervangen van de geleiderail en het vervangen van de software van de verkeersregelinstallatie bij de Rochadeweg.

Werkzaamheden
Inmiddels is het asfalt van de rijbaan tussen de rotonde bij de A67 tot voorbij de kruising met de Rochadeweg vervangen en is de verkeersregelinstallatie verder geüpdatet met nieuwe detectielussen. Tot en met 20 oktober wordt gewerkt aan het vervangen van de geleiderail en het verlagen van de bermen vanaf de kruising Rochadeweg tot aan de komgrens van Helmond.

Omleidingen en hinder
Het verkeer kan inmiddels weer in beide rijrichtingen rijden tussen de rotonde A67 en de Rochadeweg. Daarnaast is er doorgaand verkeer mogelijk vanaf de Rochadeweg op de N612 in noordelijke richting naar Helmond. Het verkeer in zuidelijke richting vanaf de komgrens Helmond wordt de komende periode omgeleid via de Vossenbeemd richting Rochadeweg.

Meer informatie
Kijk op www.brabant.nl/n612 voor meer informatie.