In de zaalvoetbalcompetitie was in de 2e klasse Educontract goed op dreef tegen LeenenRegiobank dat in de 8e minuut op voorsprong kwam, 1-0. Tussen de 12 en 25e minuut kwam Educontract sterk terug tot een 1-4 voorsprong door doelpunten van Bart van Brussel, Ronald Verberne (2x) en Toon Hesius. In de 29e minuut maakte LeenenRegiobank hun tweedde, 2-4 waarna Bart van Brussel in de slotminuut de eindstand op 2-5 bepaalde voor Educontract.
Koploper Ons Café ging met 5-3 onderuit tegen het Zunneke. Nadat Ons Café in de derde minuut op 0-1 was gekomen draaide het Zunneke in de 12e en 13e minuut de zaken om door doelpunten van Jeroen Knoops en Harry Maas, 2-1. Halverwege de wedstrijd kwam Ons Café via een toegekende strafschop op 2-2. Meteen hierna kwam het Zunneke op 3-2 door een doelpunt van Rens van Lieshout en vijf minuten daarna vergrootte Harry Maas de voorsprong tot 4-2. Ons Café kwam terug tot 4-3. In de slotminuut maakte Rens van Lieshout aan alle onzekerheid een einde door via de doelman de 5-3 binnen te schieten.
CuundersGlashelder behaalde een benauwde zege op Hurkmans. Henri van Lieshout schoot Hurkmans naar een 1-0 voorsprong in de 9e minuut. In de 16e minuut kwam CuundersGlashelder op gelijke hoogte toen Jordy van Neerven via Riny van den Wijnboom raak schoot, 1-1. Met een halve omhaal in de hoek kwam in de 22e minuut CuundersGlashelder op 1-2 winst.