Laden Evenementen

Bij Sea on Fire zit muziek in het bloed. Al op 15 jarige leeftijd maakte de band hun debuut in een avondvullende show in het glorieuze Nirwana in Lierop, en nu zijn ze terug!

Sea on Fire, een jonge pop-rock band vol enthousiasme en passie voor muziek bestaande uit Bram Opdam, Finn van Lieshout en Noah van der Velden uit Asten en Lars van Lieshout uit Lierop. Sea on Fire is in 2020 ontstaan op een zoldertje in Asten waar zanger/gitarist Bram en drummer Finn al snel gezelschap kregen van bassist Lars. Toen gitarist Noah zich begin 2021 bij de band voegde was de band compleet Ze zijn begonnen als coverband, liedjes spelend van hun favoriete artiesten zoals Arctic Monkeys, Nothing But Thieves en Muse. Mede door deze artiesten zijn ze geïnspireerd om nu ook hun eigen nummers te schrijven.

Nu, twee jaar na het eerste optreden in Nirwana, met een nog breder repertoire aan eigen werk, geven ze opnieuw een eigen show in Nirwana. En dit is niet zomaar een optreden. Sea on Fire is in het najaar druk bezig geweest in de studio. Samen met Tom Gudde (gitarist van De Toegift) hebben zij twee van hun beste liedjes opgenomen. Met resultaat. Ze brengen 12 april hun eerste single ‘I DON’T KNOW’ uit op Spotify en andere streamingsdiensten. ‘I DON’T KNOW’ is stadionrock en blaast je omver met een muur van gitaren. De tekst van het nummer vertelt het verhaal van de moeilijkheden en de pijn die de puberteit met zich meebrengt. 

De release van deze single moet natuurlijk gevierd worden. En hoe kan dit anders dan een Single Release Party te geven. Dit optreden vindt plaats een dag na de release op Spotify op 13 april in Nirwana, Lierop. In het voorprogramma zit de band Stef Jonah en wordt de afterparty verzorgd door DJ Rob.

Tickets voor deze Singel releaseparty zijn te verkrijgen via www.nirwana.nl/tickets en kosten 5,= euro.

Meer info over Sea on Fire? Ga naar het Instagram of Facebook account van Sea on Fire. Voor Instagram is dit @seaonfireofficial en voor Facebook Sea on Fire.

Tot zaterdag vanaf 20.00 uur in Nirwana. Zie HIER eventueel het krantenartikel van Twan Linders in het ED.

 

Share This Story, Choose Your Platform!