Laden Evenementen

Helaas hebben we door omstandigheden de afgelopen 3 jaar de Toer niet kunnen organiseren. Maar nu gaat het dan toch echt weer gebeuren! Dit jaar wordt de Toer dur Lierup van woensdag 13 t/m vrijdag 15 juli verreden.

De Toer dur Lierup is een jaarlijks fietsevenement voor alle Lieropse kinderen tot en met groep 8.

Op woensdag kun je je vanaf 18.00 inschrijven en je rugnummer/helm ophalen bij de inschrijftafel in het speeltuintje van de Gildewijk. Natuurlijk mag je ook je eigen helm meenemen.

Iedere avond wordt er om 18.30 uur gestart aan het parkoers in de Gildewijk. Voor de kleine kinderen een klein rondje en voor de grotere kinderen is de ronde iets groter.
De ijscoman en de loterij zullen niet ontbreken! Op vrijdag staat er weer het springkussen!

De kosten zijn € 3,00 per dag of 3 dagen voor € 7,50. Graag contant betalen! Nadat je de eindstreep hebt gehaald, krijg je natuurlijk weer een bekertje ranja én iets lekkers.
Doe je alle dagen mee, dan doe je mee in het algemeen klassement en ben jij wellicht de drager van het enige echte Toer dur Lierop-shirt! Maar natuurlijk is er ook dan nog een leuke verrassing voor iedereen.

De categorieën zullen ook veranderen. We starten om 18.30 uur met de 0-3 jaar op driewielers, dan 0-3 jaar op tweewielers, daarna groep 1, groep 2, groep 3 en zo verder tot en met groep 8. Vanaf groep 3 is er een apart jongens- en meisjesklassement. Iedereen fietst op zijn of haar eigen fiets.

Voor wie zich nog geen beeld kan vormen van de Toer dur Lierup: op de Lieropse site www.slaponline.nl en Facebook staan of komen foto’s en filmpjes van vorige edities.

We nodigen alle Lieropse kinderen uit deel te nemen aan de Toer dur Lierup zodat we van deze 55e(!) editie ook weer een mooi spektakel kunnen maken!

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Sylvia Sijbers, telefoon 0615108878.

Sylvia Sijbers
namens organisatie Toer dur Lierup

Zie hieronder eventueel ook de foto’s uit onze slapgalerij van eerdere edities van de Toer dur Lierup’s en de filmimpressies die Sirus maakte in diverse jaren (tot zelfs 1980!).

Toer Dur Lierup foto’s: 2018, 2017, 2016, 2015

 

 

 

 

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!