Zaterdag 24 maart aanstaande is het weer de landelijke Zwerfvuildag. Nadat vorig jaar een aantal enthousiaste inwoners van Lierop heeft meegedaan en er sprake was een geslaagde actie (alleen al langs de invalswegen zijn 24 grote zakken afval opgehaald), is dit jaar de Zwerfvuildag breder opgepakt op initiatief van Gerard Claassen. De Belangengroep Lierop faciliteert en de gemeente Someren ondersteunt de Zwerfvuildag en levert o.a. de veiligheid hesjes, knijpers en plastic zakken aan.  Ook basisschool ’t Rendal heeft aandacht besteed aan de Zwerfvuildag. Woensdag 7 maart jongstleden is er op de Basisschool een gastles verzorgt door ONSBURO dat door de gemeente is ingehuurd om het zwerfvuil onder de aandacht te brengen van onze schooljeugd. Dit was een geslaagde morgen, de kinderen waren enthousiast.

We nodigen iedereen uit die mee wil helpen om Lierop weer zwerfvuil vrij te krijgen.

We verzamelen 24 maart om 9.30 uur bij de Vurherd en ca. 11.45 sluiten we de morgen af met een kop koffie/thee en wat lekkers.

Graag willen we weten op hoeveel vrijwilligers we kunnen rekenen i.v.m. de catering.

Dus graag even aanmelden voor donderdag 22 maart bij  Gerard Claassen: gerardenmarieke@outlook.com of per telefoon 0622892965.