Naast Triggerfinger staan ook Claw Boys Claw, Wulf, The Dirty Daddies en VOF De Kunst op Nirwana Tuinfeest.
Headliner op Nirwana Tuinfeest: Triggerfinger! Dit Belgische rocktrio heeft Europa aan haar voeten liggen. In 2017 brachten ze hun laatste album Colossus uit. In 2011 stonden ze al eerder op Nirwana Tuinfeest en nu zijn ze terug!
Claw Boys Claw Is terug en wel terug met het album It’s not me, The horse is not me – Part 1. Wij zijn zeer blij dat deze rockband weer eens Nirwana Tuinfeest aandoet!
I got my mind made up! Deze tekst hebben we allemaal op de radio gehoord. Het is de tekst van Lieuwe Albertsma in zijn band Wulf die dit jaar naar Nirwana Tuinfeest komt. Daarnaast zong hij ook de tekst van Summer on you, de megahit van Lucas & Steve.
De feestband The Dirty Daddies sluiten de Nirwana Tuinfeest dit jaar af. Er is één garantie: we gaan een knallend einde tegemoet! Deze spektakelband vuurt alleen maar knetterende hits in rap tempo achter elkaar op je af.
Elk jaar staat de zondagmiddag in het teken van de kindermiddag. Hierbij hoort een familieband en deze band is VOF de kunst. Nederlandse hits zoals een kopje koffie, Suzanna en Dikkertje Dap geeft vermaak voor de hele familie.
Nirwana Tuinfeest 2018 is op 10, 11 en 12 augustus en de online voorverkoop is reeds gestart.