Bert van den Eijnden stuurde ons namens Nirwana Tuinfeest onderstaand bericht…

“Een zomer zonder Nirwana Tuinfeest… We waren er al een tijdje bang voor, maar nu is door de regering bevestigd dat er tot 1 september geen festivals plaats mogen vinden in Nederland. De 45ste editie van Nirwana Tuinfeest zal daarom verplaatst worden naar 27-28-29 augustus 2021.

Wij als festivalorganisatie hebben alle respect en begrip voor deze maatregel. De gezondheid en veiligheid van onze festivalbezoekers, artiesten, vrijwilligers en crew staan voorop. Na weken van onzekerheid is het nu duidelijk dat deze niet gegarandeerd kan worden.

De programmering voor 2020 was al helemaal rond en bekend gemaakt. We gaan ons best doen om de line-up voor deze editie door te schuiven naar 2021. Hopelijk kunnen we hier snel meer informatie over geven.

Tickets blijven geldig

De gekochte tickets blijven geldig voor de editie van 2021, we hopen jullie immers allemaal volgend jaar terug te zien. Met het behouden van jullie tickets zijn wij als Nirwana Tuinfeest erg geholpen, maar restitutie van de tickets is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen zo spoedig mogelijk via de mail contact opnemen met alle ticketkopers en uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Tot volgend jaar in onze tuin in Lierop, tot op Nirwana Tuinfeest 2021!