Zoals iedereen inmiddels wel weet laten de huidige corona ontwikkelingen het niet toe om een mooie optocht te houden laat staan carnaval te vieren. Toch lijkt het carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes leuk als buurten in Lierop hun buurt op hun mooist versieren zodat het toch nog een beetje carnaval is. Wat is er nu leuker dan bij een mooie wandeling door ons mooie dorp een glimlach op je gezicht te krijgen bij alle feestelijk versierde buurten. Natuurlijk zou het ook leuk zijn als mensen hun eigen huis nog wat extra aandacht geven wat betreft versieren.

Geen optocht dus, maar wel prijzen voor die buurt die het mooist versierd is en ook aan het huis-houden dat hun eigen huis het mooist versierd heeft. Deze twee hoeven overigens niet uit dezelfde buurt te komen.

Zoals elk jaar strijden de buurten ook dit keer om de felbegeerde bronzen wisseltrofee!
Degene met het mooiste individueel versierde huis krijgt ook nog eens een speciaal carnavals-lekkernijen-pakket om de dagen goed door te komen!

Op carnavalszaterdag zal de jury de buurten komen beoordelen en de prijsuitreiking zal – net als normaal bij de optocht – daarna plaatsvinden. Echter nu via Facebook en Slaponline.

Dus inwoners van Lierop, doe je best! Wij hopen dat jullie massaal gehoor geven aan deze oproep. Heeft u een Kaauw Voetjes Vlag? Hang hem dan ook op! Dan wordt het toch wat feestelijker in deze donkere vervelende tijd.

Namens de hele carnavalsvereniging alvast heel hartelijk dank!