Na 2 jaar was het gelukkig weer mogelijk om met de Vrienden van de Koepelkerk een bedrijfsbezoek te plannen. Dat iedereen hier weer zin in had was te merken aan de grote opkomst van de leden.

Op donderdag 16 juni brachten we een bezoek aan Tegelhandel Loomans/Kerasom te Someren. We werden zeer gastvrij ontvangen door de jonge generatie Loomans en hun collega’s.

Vol enthousiasme lieten ze hun mooie showroom zien waarbij duidelijk aandacht was geschonken aan de beleving van mens, wonen en tegels.

De rondleiding door het magazijn was imposant waarbij de grote hoeveelheid voorraad tegels opviel. Er werd volop gewerkt aan automatisering en alles zag er zeer geordend en gestructureerd uit.

Tevens kregen wij uitleg over de ontwikkeling van de waterdoorlatende straatstenen. Een ontwikkeling waar ze nog allerlei plannen mee hebben en waar we vast nog heel veel van gaan horen.

Het bezoek aan dit indrukwekkende bedrijf met ca 90 mensen in dienst werd afgesloten met nog een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Vrienden van de Koepelkerk bedankt de familie Loomans en hun collega’s voor de interessante rondleiding en geweldige verzorging.

We hebben genoten.

Vrienden van de Koepelkerk