Een mooi initiatief van de Kaauw Voetjes om in deze carnavals-loze coronatijd oude fragmenten van Bonte Avonden in Lierop te laten zien via twee links die de aanmelders afgelopen zaterdagavond via hun mail binnenkregen. Velen hadden van tevoren ook nog een door hen besteld mooi borrelpakket thuis bezorgd gekregen. Alle ingrediënten voor een gezellig avondje thuis. Wij en met ons velen hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut.

Het sterke was dat er geen complete optredens getoond werden maar de sterkste delen uit de acts… en alles door Lierops talent! De keuzes van de samenstellers (Peter Maas, samen met commissie Bonte Avond) zorgden voor veel variatie. Het verveelde geen moment.

Het begon met deel 1 waarin Easy & Free in 1984 aftrapte en SLAP na ruim een uur afsloot met delen uit ‘Er komt een man bij de dokter’ uit 2013 en deel 2 startte met Theo en Thea in 1989 en eindigde met een fragment van het debuutoptreden van Thijs van Heugten en Dirk Hesius in 2018. Daartussen in veel verrassende en lachwekkende acts.

De volgende afleveringen volgen volgens de Kaauw Voetjes zo spoedig mogelijk, we kunnen niet wachten Peter!