Armoede was er al op Curaçao. Alleen nu, door de impact van de coronamaatregelen, werd deze armoede veel groter en zichtbaar. Duizenden mensen werden afhankelijk van voedselpakketten en/of maaltijden. De overheid had en heeft geen geld om de armoede aan te pakken. Initiatieven van lokale ondernemers en inwoners, zoals het Daily Meal Program zijn direct gestart, maar moeten volledig op donaties en sponsoren draaien.

Met deze wetenschap zijn we met ons team van Caribbean Warrior gestart met het verkopen van dry-fit sport shirtjes voor het goede doel Daily Meal Program, een stichting die niet alleen noodhulp aanbied zoals maaltijden voor kinderen maar ook de betrokkenheid, leefbaarheid en algehele gezondheid in de woonwijken bevorderen. Met bijvoorbeeld structurele ontwikkeling zoals lessen in koken, bijdragen aan planten, verzorgen en oogsten van groenten en fruit etc., wil het Daily Meal Program een structurele bijdrage leveren aan de gezondheid van Curaçao en haar inwoners.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het daily meal program op Curaçao en een mooi sport shirt van Caribbean Warrior, geheel in de stijl van ons mooie eiland, ontvangen? Stuur dan een berichtje naar Tim Driessen via WhatsApp of Facebook! Je ontvangt dan de brochure en alle benodigde informatie, en kunt direct je bestelling plaatsen.

Per shirt wat je koopt doneer je 5 euro aan het Daily Meal Program!

WhatsApp nr. +59996836620