Op vrijdag 22 oktober organiseert Oranjecomité Lierop een Bioscoopavond in Halloween-thema! Er zullen twee bekende films vertoond gaan worden in de zalen van De Vurherd. De toegang is helemaal gratis, een snack en drinken is hierbij inbegrepen.

Voor deze Bioscoopavond is het verplicht om je vooraf even aan te melden, zodat wij rekening kunnen houden met de opkomst. Dit kan heel gemakkelijk via www.oranjecomitelierop.nl en duurt niet lang. Voor beide films geldt dat de vertoning alleen doorgaat bij genoeg aanmeldingen.

Iedereen van groep 5 tot en met 8 is welkom vanaf 19:00u en om 19:30u zal de film beginnen. We verwachten dat de film inclusief pauze rond 21:30u afgelopen is.

Voor jeugd van 12 tot en met 15 jaar hebben we een andere, huiveringwekkende film op het programma staan. Zij zijn welkom vanaf 20:00u, om 20:30u start de film. We verwachten dat deze film inclusief pauze rond 22:30u afgelopen is.

Let erop dat we verplicht zijn om een CoronaCheck-QR te scannen bij bezoekers vanaf 13 jaar en ouder. Bij vragen kun je een mail naar ons sturen via info@oranjecomitelierop.nl.

Oranjecomité Lierop