In de hoofdklassen van de zaalvoetbalcompetitie stond Jagershuis binnen 15 minuten  met 0-5 achter tegen Bij Guus&Willem. Het werd uiteindelijk 2-6 door treffers van Salim Zeroual(3x), Max Sonnemans, Luc Bouwmans en Joost Meeuws voor Bij Guus&Willem. Nikos Sidiropoulos en Jan van Lierop scoorden voor Jagershuis.

Topparty kon geen vuist maken tegen Berkvens en verloor kansloos met 5-0. Topparty kreeg wel kansen maar doelman Sil Joosten hield zijn doel schoon. Niels Schweren(2x), Devi Fondon(2x) en Robin van en Aker maakten de doelpunten.

In de 2e minuut stopte Han Maas van Educontract een strafschop ingeschoten door Mayron Haazen van Egelantier. Pas in de 22e minuut werd er gescoord. Doelman Han Maas schoot de bal snoeihard in de kruising van Egelantier, 0-1. Vijf minuten later maakte Axel van den Biggelaar er 0-2 van. Nog geen minuut later redde Eric Bernards de eer voor Egelantier, 1-2.

In de 2e klasse won LeenenRegiobank met 2-4 van vHeugten. Het was goed te merken in het spel van LeenenRegiobank dat Han Gerritsen weer present was. Nadat Marcel Thijssens met een onverwacht schot de score voor LeenenRegiobank had geopend schoot Han Gerritsen er in de 9e minuut twee in, 0-3 voor LeenenRegiobank. In de 19e en 22e minuut toonde Harry Maas zijn waarde voor vHeugten door 2x te scoren, 2-3. Rens Verlaak bepaalde de uitslag op 2-4 voor LeenenRegiobank.