In de zaalvoetbalcompetitie bleek Random United te sterk voor Educontract. Random United zat strak op de bal en bij Educontract ging het balcontact eigenlijk te traag. Eindstand 5-0.
Het duurde 18 minuten voordat er gescoord werd bij het Zunneke tegen Van Zoggel 2. Met een onverwachts schot opende Frank Hendriks de score voor Van Zoggel 2. Nog geen minuut later joeg Jeroen Knoops de bal in de bovenhoek bij Van Zoggel, 1-1. In de 21e minuut kwam Van Zoggel weer aan de leiding door de 2e treffer van de avond van Frank Hendriks, 1-2. Even schrok het Zunneke maar ging vervolgens weer flink in de aanval en doelpunten van Harry Maas in de 26e en 27e minuut en een doelpunt van Martien van Heugten in de 28e minuut bezorgden het Zunneke de 4-2 winst.