It giet oan! De onthullingen van Carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes staan weer voor deur. Wie wordt toch de nieuwe Prins of Prinses en wie zijn of haar adjudant? En wie worden de nieuwe jeugdhoogheden? De ijskoude spanning is al om te snijden!

De onthulling zal plaatsvinden op zaterdag 13 november in de eerste stempelhut OJC Nirwana. Vanaf 18.30 uur worden eerst de jeugd-hoogheden onthuld en aansluitend zullen de volwassen hoogheden bekend gemaakt worden. Zoals altijd gebeurt dat in Lierop op een zeer spectaculaire manier die je zeker niet mag missen. I.v.m. de nog geldende corona-maatregelen zullen er wel toegangsbewijzen besteld moeten worden.

Er zijn heel veel vernieuwingen binnen de Kaauw Voetjes. Een van die vernieuwingen is dat de onthullingen van de nieuwe hoogheden dus plaatsvinden in OJC Nirwana.
Omdat er nog steeds enkele corona-maatregelen van kracht zijn, wordt er dit jaar gewerkt met een “ticket-verkoop”. Maar schrik niet! Je besteld online een ticket a 2,50 euro (excl. servicekosten) en ontvangt bij de entree een gratis consumptiebon. Hierdoor is de entree alsnog “nagenoeg” gratis. Op basis van het aantal bestelde toegangsbewijzen gaat de organisatie (OJC Nirwana i.s.m. De Kaauw Voetjes) bekijken of de zaal verder uitgebreid moet worden.

Iedereen vanaf 13 jaar moet een entreebewijs bestellen en in het bezit zijn van een geldige QR code (vaccinatiebewijs) of testbewijs. De avond duurt – volgens de huidige maatregelen – tot 00.00 uur.

Wil jij hier bij zijn, ben dan snel met het bestellen van jouw toegangsbewijs!
De voorverkoop sluit op zaterdag 6 november!

Je kunt tickets bestellen via DEZE LINK.

Meer nieuws over onze carnavalsvereniging vindt u op onze website.