Wie dichtbij huis wil genieten van een staconcert in de buurt kan op zaterdag 23 oktober terecht in de Ruchte waar onder de toepasselijke naam ‘Someren (Back2) Live!’, bands, muzikanten, zangers & zangeressen uit Groot Someren hun opwachting maken. Voor jong tot oud, van rock tot pop en van carnaval tot kerst. Alles kun je verwachten op dit nieuwe festival.

Met een flinke knipoog naar alles wat we alle tijdens de lockdown hebben moeten missen, zal deze eerste editie op zaterdag 23 oktober 2021 dan ook in het teken staan om alle gemiste feestjes, verjaardagen, feestdagen in te halen.

Met live optredens van onder andere:
FEVER
FEVER is een entertainmentmachine . Een all-round coverband met gepassioneerde muzikanten, strakke show en een zieke geest. De muziek varieert intens van de rock en pophits van nu, naar je favoriete film-hits, nostalgische mee zingers, zwijmelaars uit de jaren 80’, tot foute floor fillers uit de 90’s. Een avondje met FEVER is elke keer uniek.

R.A.T.S.
R.A.T.S. neemt u mee in een show die voor jong en oud publiek is. De muzikale en gedreven bandleden zorgen voor een optreden met klanken die variëren van liedjes uit de sixties’ tot aan de moderne muziek van nu! Zo luister je het ene moment naar Paul mcCartney en John Lennon van de Beatles, om vervolgens weer 10 jaar verder de tijd in te gaan met de Zweedse talenten van ABBA. Natuurlijk kunnen bands als AC/DC, the Monkees en Mumford and sons niet ontbreken.

Jordy van de Brug
Rocken, Feesten, Meezingen, maar bovenal keihard uit je dak gaan.

De optredende artiesten spelen geheel vrijblijvend en zullen als vergoeding een gedeelte van de omzet krijgen. Kortom, hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe hoger hun verdiensten zullen zijn.
Met andere woorden, Support your Locals en koop een kaartje a € 5,00 p/st en het eerste rondje is van ons!

Datum: 23 oktober 2021
Ticketprijs: 5,00 euro – inclusief consumptie
Genre: concert
Aanvang: 20:00 uur
Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/someren-back-2-live/
Entree is mét verplichte vertoning van een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs

Algemene informatie:
De Ruchte Someren – Laan ten Roode 71 – 5711 GB Someren
0493 44 11 44 – info@deruchte.nlwww.deruchte.nl