Willy van den Elzen zet zich al 32 jaar onafgebroken actief in als vrijwilliger voor Voetbalvereniging SV Lierop. In deze periode heeft hij veel functies bekleed; als voorzitter, penningmeester en als jeugdleider heeft hij de club op diverse fronten ondersteund. Als lid van de sponsorcommissie heeft hij bijgedragen aan een financieel gezonde sportvereniging SV Lierop.

Willy is o.a. ook verantwoordelijk voor de ledenadministratie en houdt zich bezig met de organisatie van het 75-jarig jubileum.

Sinds 2017 is Willy actief als penningmeester van ‘Dorpscoöperatie Lierop Leeft’. Deze dorpscoöperatie heeft als doel de leefbaarheid in Lierop te behouden c.q. te bevorderen. Als lid van het dagelijks bestuur en als penningsmeester heeft hij een belangrijke taak. Hij ondersteunt de verschillende werkgroepen en verzorgt de financiële administratie.

Door dit alles is Willy een bijzonder gewaardeerde vrijwilliger voor het dorp Lierop, zowel in sportief als maatschappelijk opzicht.

Het lintje is door burgemeester Blok afgelopen zaterdag 16 oktober uitgereikt tijdens de viering van het 75-jarig jubileum van SV Lierop.

Foto’s gemaakt door Toine Welten zijn te zien in onze slapgalerij.
Zie eventueel ook de foto’s die Anna van Extel en Rob Fritsen maakte namens Siris.
Zie ook het filmverslag van Siris.