Marcel Hurkmans is 1 jaar Prins geweest van de Kaauw Voetjes maar hij wist het al veel langer! Net voordat hij in 2021 onthuld zou worden kwam corona weer volop terug waardoor zijn onthulling naar 2022 geschoven moest worden en hij – en zijn adjudant Bob van de Laar – het dus nog een jaar extra geheim moesten houden. Na een fantastisch seizoen was het afgelopen zaterdag de dag dat hij eindelijk ‘op examen’ kon om bij SLAP (Stichting Lieropse Aauw Prinsen) aan te kunnen sluiten.

De vragen en opdrachten waren deze keer duidelijk zwaarder als eerdere jaren want hij kreeg extra steun van het adjudantenpaar. Na een spannende avond kon de ‘3-kalige’ jury (Peter vd Eijnde, Reneetje Maas en Toon Hesius) bekend maken dat hij met glans het examen volbracht had.

Op zaterdag 11 november, zal Marcel, samen met zijn Prinses Marja en adjudantenpaar Bob en Chantal, ook nog officieel afscheid nemen tijdens de spectaculaire onthulling waar Marcel zijn scepter over zal dragen aan de nieuwe Prins (of Prinses?).

Het was weer een super gezellige avond (en nacht) en wij heten Prins Marcel welkom bij SLAP.

Zie HIER eventueel enkele foto’s.