Wie dichtbij huis wil genieten van de escapades van Martijn de Koning in zijn theatershow ‘De Koning van de dieren’, kan op zaterdag 1 december om 20.30 uur terecht in de Ruchte.

Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren.

“Hij is scherp, heeft originele invallen, wisselt persoonlijke en algemene observaties lekker af en reageert gevat op vrijwel alles wat er in de zaal gebeurd.” Theaterkrant over show Koning te Rijk.

Martijn Koning (1978) maakt al meer dan tien jaar de Nederlandse comedy podia onveilig, sinds 2006 als lid van Comedytrain. Daarbij combineert hij snedige one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert Koning door de wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig.

Entree € 17,50 I inclusief consumptie.

Informatie:  De  Ruchte,  0493  –  44  11  44,  info@deruchte.nlwww.deruchte.nl